Alle evenementenlocaties in Meensel-Kiezegem op een rij

De beste evenementenlocaties in Meensel-Kiezegem vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 15+ unieke evenementenlocaties in Meensel-Kiezegem. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Loft 130

Loft 130

Schrijf review Korbeek-Lo (11.7 km)

Marie Anne Carbonez vindt het een privilege om van de belangrijke momenten van uw familie of bedrijf een onvergetelijke en unieke ervaring te maken, tot in elk detail verzorgt door haarzelf en haar team. 

Meetingcentrum Eenheid

Meetingcentrum Eenheid

Schrijf review Wezemaal (12.2 km)

Meetingcentrum Eenheid is een veelzijdige eventlocatie in de groene long rond Leuven.

The JAVA Coffee Company

The JAVA Coffee Company

Schrijf review Rotselaar (12.6 km)

Bij The JAVA Coffee Company kan je terecht voor een koffie-teambuilding, maar evengoed kan je gewoon gebruik maken van onze grote meeting room voor je eigen interne meetings.

No Photo Available

Kasteel van Nieuwland - De Postiljon bvba

Schrijf review Aarschot (12.8 km)

AEtelier - meeting en eventcenter

AEtelier - meeting en eventcenter

Schrijf review Leuven (13.6 km)

AEtelier is een meeting- en eventcenter gelegen in het researchpark van Haasrode, net buiten Leuven.

SO the best of both worlds

SO the best of both worlds

Schrijf review Leuven (14.7 km)

Een unieke belevenis in het centrum van Leuven waar mensen rust, eenvoud en inspiratie vinden om te ontmoeten, te vergaderen, te brainstormen, te coachen, te inspireren én te vieren.

M Leuven

M Leuven

Schrijf review Leuven (14.7 km)

Een exclusieve receptie in de antichambre of een businessworkshop met privérondleiding door het museum? M heeft meerdere ruimtes voor vergaderingen, productpresentaties, workshops, conferenties, recepties en diners. Vraag vrijblijvend je offerte aan.

Pentahotel Leuven

Pentahotel Leuven

Schrijf review Leuven (14.8 km)

Pentahotels zijn geen reguliere hotels: hun innovatieve, aantrekkelijke formule draagt ook een visie uit.

No Photo Available

United MotorSports Company

Schrijf review Molenstede (15 km)

United MotorSports Company is ontstaan uit de passie van enkele verwoede racers die heel graag hun passie delen. We laten je meerijden met onze race-BMW M3 of onze Rally BMW 325i E30 maar even goed laten we je zelf het stuur nemen.

Sint-Jansbergklooster

Sint-Jansbergklooster

Schrijf review Halen (15.1 km)

Het Sint-Jansbergklooster biedt een tot de verbeelding sprekend kader voor allerlei evenementen, bedrijfs-en privéfeesten, seminaries en workshops.

KRUUL

KRUUL

Schrijf review Leuven (15.3 km)

‘KRUUL' is een architecturaal pareltje op de ring van Leuven dat makkelijk bereikbaar is. We bieden zowel de locatie, als bijhorende catering aan en staan steeds klaar om alles op maat van uw event te maken.

Martin's Klooster

Martin's Klooster

Schrijf review Leuven (15.3 km)

Martin's Klooster is a four-star hotel that's beautifully located in the historical center of Leuven, less than 30 minutes from Brussels. You can enjoy an exceptional stay in a listed building, elegantly equipped with the most modern comforts.

De Beekhoeve

De Beekhoeve

Schrijf review Neerlanden (17.3 km)

In het pittoreske dorpje Neerlanden bevindt zich de Beekhoeve. Een prachtige Brabantse vierkantshoeve uit de 18de eeuw, met een grote binnenkoer. De geschikte lokatie voor allerhande feesten.

Engelenburcht

Engelenburcht

Schrijf review Tildonk-Haacht (19.6 km)

Engelenburcht is een prachtig Ursulinenklooster in Tildonk, centraal gelegen tussen Leuven en Mechelen. Je kan bij ons terecht voor het huren van een mooie feest- of vergaderzaal.

Stayen nv

Stayen nv

Schrijf review Sint-Truiden (19.8 km)

Stayen is het multifunctionele stadion van voetbalclub Sint-Truiden. Met meer dan 4000m² aan polyvalente zalen, 77 hotelkamers en 1000 parkeerplaatsen is het dé locatie voor kleine of grote bedrijfsevents.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top evenementenlocaties in Meensel-Kiezegem

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Meensel-Kiezegem? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Meensel-Kiezegem dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Meensel-Kiezegem

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Meensel-Kiezegem. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Meensel-Kiezegem was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Meensel-Kiezegem, Feestzalen in Meensel-Kiezegem, Trouwlocaties in Meensel-Kiezegem, Vergaderzaal in Meensel-Kiezegem

Jouw evenementenlocatie in Meensel-Kiezegem toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Meensel-Kiezegem. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: