header

Alle evenementenlocaties in Hoegaarden op een rij

De beste evenementenlocaties in Hoegaarden vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 12+ unieke evenementenlocaties in Hoegaarden. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste evenementenlocaties in Hoegaarden

No Photo Available

Châteauform La Ramée

Schrijf review Jodoigne (11.2 km)

La Grande Abbaye de la Ramée ligt op slechts 40 minuten van Brussel en is vanuit elke richting te bereiken.

Loft130 MarieAnne Carbonez

Loft130 MarieAnne Carbonez

Schrijf review Korbeek lo (12 km)

Marie Anne Carbonez vindt het een privilege om van de belangrijke momenten van uw familie of bedrijf een onvergetelijke en unieke ervaring te maken, tot in elk detail verzorgt door haarzelf en haar team. 

AEtelier - meeting en eventcenter

AEtelier - meeting en eventcenter

Schrijf review Leuven (12.4 km)

AEtelier is een meeting- en eventcenter gelegen in het researchpark van Haasrode, net buiten Leuven.

No Photo Available

Ferme d'Arnelle

Schrijf review Longueville (13 km)

In het zuidwesten van Longueville ligt het gehucht Arnelle in de gemeente Chaumont-Gistoux. Ferme d'Arnelle heeft de vorm van een vierkant en is opgebouwd uit baksteen uit de achttiende eeuw, perfect gerestaureerd om de luister van weleer terug te krijgen

De Beekhoeve

De Beekhoeve

Schrijf review Landen (14.8 km)

In het pittoreske dorpje Neerlanden bevindt zich de Beekhoeve. Een prachtige Brabantse vierkantshoeve uit de 18de eeuw, met een grote binnenkoer. De geschikte lokatie voor allerhande feesten.

Pentahotel Leuven

Pentahotel Leuven

Schrijf review Leuven (15.8 km)

Pentahotels zijn geen reguliere hotels: hun innovatieve, aantrekkelijke formule draagt ook een visie uit.

M Leuven

M Leuven

Schrijf review Leuven (15.8 km)

Een exclusieve receptie in de antichambre of een businessworkshop met privérondleiding door het museum? M heeft meerdere ruimtes voor vergaderingen, productpresentaties, workshops, conferenties, recepties en diners. Vraag vrijblijvend je offerte aan.

Martin's Klooster

Martin's Klooster

Schrijf review Leuven (16.4 km)

Martin's Klooster is a four-star hotel that's beautifully located in the historical center of Leuven, less than 30 minutes from Brussels. You can enjoy an exceptional stay in a listed building, elegantly equipped with the most modern comforts.

Baron's House cvba

Baron's House cvba

Schrijf review Huldenberg Neerijse (17 km)

Presentaties, meetings, brainstorming sessies of workshops u organiseert ze niet zomaar. U wilt graag uitpakken met een uitzonderlijke & inspirerende locatie die uw collega's of klanten nooit zullen vergeten.

No Photo Available

Ferme du Château de Corroy

Schrijf review Corroy-le-Grand (18.9 km)

Bekijk dit prachtige "boerderij-kasteel" aan het einde van een mapple weg, omgeven door mooie gekleurde en gearomatiseerde velden. Deze magische plek voelt kalm en rust.

The JAVA Coffee Company

The JAVA Coffee Company

Schrijf review Rotselaar (19.6 km)

Bij The JAVA Coffee Company kan je terecht voor een koffie-teambuilding, maar evengoed kan je gewoon gebruik maken van onze grote meeting room voor je eigen interne meetings.

No Photo Available

Ferme de Bilande

Schrijf review Overijse (19.9 km)

Pour tous vos événements, professionnels ou privés, intérieur ou extérieur, petits ou grands groupes.

Top evenementenlocaties in Hoegaarden

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Hoegaarden? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Hoegaarden dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Hoegaarden

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Hoegaarden. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Hoegaarden was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocatiesin de provincieVlaams-Brabant [+Brussel], Congreslocatie in Hoegaarden, Feestzalen in Hoegaarden, Trouwlocaties in Hoegaarden, Vergaderzalen in Hoegaarden

Jouw evenementenlocatie in Hoegaarden toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Hoegaarden. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

    Hoegaarden

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categorieën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties