Alle evenementenlocaties in Binkom op een rij

De beste evenementenlocaties in Binkom vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 10+ unieke evenementenlocaties in Binkom. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Loft130 MarieAnne Carbonez

Loft130 MarieAnne Carbonez

Schrijf review Korbeek lo (10.1 km)

Marie Anne Carbonez vindt het een privilege om van de belangrijke momenten van uw familie of bedrijf een onvergetelijke en unieke ervaring te maken, tot in elk detail verzorgt door haarzelf en haar team. 

AEtelier - meeting en eventcenter

AEtelier - meeting en eventcenter

Schrijf review Leuven (11.9 km)

AEtelier is een meeting- en eventcenter gelegen in het researchpark van Haasrode, net buiten Leuven.

The JAVA Coffee Company

The JAVA Coffee Company

Schrijf review Rotselaar (12.7 km)

Bij The JAVA Coffee Company kan je terecht voor een koffie-teambuilding, maar evengoed kan je gewoon gebruik maken van onze grote meeting room voor je eigen interne meetings.

M Leuven

M Leuven

Schrijf review Leuven (13.5 km)

Een exclusieve receptie in de antichambre of een businessworkshop met privérondleiding door het museum? M heeft meerdere ruimtes voor vergaderingen, productpresentaties, workshops, conferenties, recepties en diners. Vraag vrijblijvend je offerte aan.

Pentahotel Leuven

Pentahotel Leuven

Schrijf review Leuven (13.6 km)

Pentahotels zijn geen reguliere hotels: hun innovatieve, aantrekkelijke formule draagt ook een visie uit.

No Photo Available

Kasteel van Nieuwland - De Postiljon bvba

Schrijf review Aarschot (13.9 km)

Martin's Klooster

Martin's Klooster

Schrijf review Leuven (14.1 km)

Martin's Klooster is a four-star hotel that's beautifully located in the historical center of Leuven, less than 30 minutes from Brussels. You can enjoy an exceptional stay in a listed building, elegantly equipped with the most modern comforts.

De Beekhoeve

De Beekhoeve

Schrijf review Landen (16.5 km)

In het pittoreske dorpje Neerlanden bevindt zich de Beekhoeve. Een prachtige Brabantse vierkantshoeve uit de 18de eeuw, met een grote binnenkoer. De geschikte lokatie voor allerhande feesten.

Sint-Jansbergklooster

Sint-Jansbergklooster

Schrijf review Halen (17.4 km)

Het Sint-Jansbergklooster biedt een tot de verbeelding sprekend kader voor allerlei evenementen, bedrijfs-en privéfeesten, seminaries en workshops.

Baron's House cvba

Baron's House cvba

Schrijf review Huldenberg Neerijse (19.5 km)

Presentaties, meetings, brainstorming sessies of workshops u organiseert ze niet zomaar. U wilt graag uitpakken met een uitzonderlijke & inspirerende locatie die uw collega's of klanten nooit zullen vergeten.

Top evenementenlocaties in Binkom

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Binkom? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Binkom dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Binkom

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Binkom. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Binkom was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Binkom, Feestzalen in Binkom, Trouwlocaties in Binkom, Vergaderzalen in Binkom

Jouw evenementenlocatie in Binkom toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Binkom. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: