header

Alle evenementenlocaties in Wezemaal op een rij

De beste evenementenlocaties in Wezemaal vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 11+ unieke evenementenlocaties in Wezemaal. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste evenementenlocaties in Wezemaal

No Photo Available

Kasteel van Nieuwland - De Postiljon bvba

Schrijf review Aarschot (3.2 km)

M Leuven

M Leuven

Schrijf review Leuven (9.3 km)

Een exclusieve receptie in de antichambre of een businessworkshop met privérondleiding door het museum? M heeft meerdere ruimtes voor vergaderingen, productpresentaties, workshops, conferenties, recepties en diners. Vraag vrijblijvend je offerte aan.

Pentahotel Leuven

Pentahotel Leuven

Schrijf review Leuven (9.6 km)

Pentahotels zijn geen reguliere hotels: hun innovatieve, aantrekkelijke formule draagt ook een visie uit.

Martin's Klooster

Martin's Klooster

Schrijf review Leuven (9.6 km)

Martin's Klooster is a four-star hotel that's beautifully located in the historical center of Leuven, less than 30 minutes from Brussels. You can enjoy an exceptional stay in a listed building, elegantly equipped with the most modern comforts.

Loft130 MarieAnne Carbonez

Loft130 MarieAnne Carbonez

Schrijf review Korbeek lo (10.1 km)

Marie Anne Carbonez vindt het een privilege om van de belangrijke momenten van uw familie of bedrijf een onvergetelijke en unieke ervaring te maken, tot in elk detail verzorgt door haarzelf en haar team. 

AEtelier - meeting en eventcenter

AEtelier - meeting en eventcenter

Schrijf review Leuven (11.5 km)

AEtelier is een meeting- en eventcenter gelegen in het researchpark van Haasrode, net buiten Leuven.

Hof ter Loonst

Hof ter Loonst

Schrijf review Kampenhout (12.8 km)

Het kasteel 'Hof Ter Loonst' is een unieke locatie van 5 ha in Kampenhout. De historiek van deze site gaat namelijk terug tot in 1162. De huidige eigenaars hebben het authentieke pand volledig gerestaureerd en gerenoveerd.

The Hill

The Hill

Schrijf review Keerbergen (12.9 km)

David Reheul toverde het toprestaurant Hof Van Craynbergh in Keerbergen om tot The Hill restaurant & conceptstore en wil vooral verjongen en de zaak toegankelijker maken voor iedereen.

No Photo Available

Home Theater De Jonghe

Schrijf review Kampenhout (14.8 km)

Home Theater De Jonghe is een klein maar gezellig theater ondergebracht in een privé huis. Het is een uniek concept waar gezelligheid met een gevoel van 'thuis' troef staat.

Feestzaal Den Ast

Feestzaal Den Ast

Schrijf review Kampenhout (15.5 km)

Feestzaal Den Ast is een unieke locatie voor grote en kleine feesten, seminaries en bedrijfsevenementen. Je kiest tussen drie zalen die elk sfeer en gezelligheid uitstralen.

Baron's House cvba

Baron's House cvba

Schrijf review Huldenberg Neerijse (17.8 km)

Presentaties, meetings, brainstorming sessies of workshops u organiseert ze niet zomaar. U wilt graag uitpakken met een uitzonderlijke & inspirerende locatie die uw collega's of klanten nooit zullen vergeten.

Top evenementenlocaties in Wezemaal

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Wezemaal? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Wezemaal dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Wezemaal

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Wezemaal. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Wezemaal was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocatiesin de provincieVlaams-Brabant [+Brussel], Congreslocatie in Wezemaal, Feestzalen in Wezemaal, Trouwlocaties in Wezemaal, Vergaderzalen in Wezemaal

Jouw evenementenlocatie in Wezemaal toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Wezemaal. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

    Wezemaal

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categorieën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties