Alle evenementenlocaties in Retie op een rij

De beste evenementenlocaties in Retie vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke evenementenlocaties in Retie. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

't groen huizeke

't groen huizeke

Schrijf review Dessel (4 km)

Je bent op zoek naar een mooie locatie voor een speciale gelegenheid? Welkom! Deze prachtig gerestaureerde 17e eeuwse hoeve, inmiddels historisch erfgoed, is rustig gelegen.

De Casteleer

De Casteleer

Schrijf review Kasterlee (8.7 km)

Vieren is een vak en bij De Casteleer weten ze goed hoe dat moet! Ze zorgen ervoor dat de gasten hun passie voor vieren kunnen zien, proeven en voelen. Doordat alle zintuigen worden geprikkeld, creëren ze een totaalbeleving.

No Photo Available

Bowling Turnhout

Schrijf review Turnhout (10.2 km)

Kom met familie,bedrijf of vrienden naar Bowling-Turnhout voor een gezellige namiddag of avond bowlen. Onze 12 gloednieuwe automatische bowlingbanen staan voor je klaar. Je kiest tussen klassieke bowling of hyperbowling.

WIMEC

WIMEC

Schrijf review Turnhout (10.3 km)

WIMEC staat voor Würth International Meeting- and Eventcentre. Je kan ons vinden in de vroegere galerij van het Würth-gebouw te Turnhout.

No Photo Available

Arena de Soeverein

Schrijf review Lommel (16.1 km)

Arena de Soeverein, een schitterend zalencomplex met een multifunctioneel karakter en een bijzondere architectuur.

Domein De Vesten

Domein De Vesten

Schrijf review Laakdal (17.6 km)

De Vesten is een monument in Laakdal. Ontdek ons domein waar we de meest memorabele feesten en bedrijfsevents organiseren.

Art Center Hugo Voeten

Art Center Hugo Voeten

Schrijf review Herentals (19.7 km)

Het Art Center is een multi-inzetbare en flexibele locatie die zich perfect leent tot het onderbrengen van een breed scala aan bedrijfsevents. Door grote karaktervolle ruimtes is het Art Center uitermate geschikt voor uw events.

De Kapel Van Merksplas Kolonie

De Kapel Van Merksplas Kolonie

Schrijf review Merksplas (19.9 km)

Tussen Hoogstraten en Turnhout pronkt een prachtig gerenoveerde eventlocatie: de Kapel van Merksplas.

Top evenementenlocaties in Retie

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Retie? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Retie dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Retie

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Retie. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Retie was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Retie, Feestzalen in Retie, Trouwlocaties in Retie, Vergaderzalen in Retie

Jouw evenementenlocatie in Retie toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Retie. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: