Alle congreslocaties in Lopik op een rij

De beste congreslocaties in Lopik vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 13+ unieke congreslocaties in Lopik. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht

Schrijf review Nieuwegein (9.4 km)

Goed bereikbaar, centraal gelegen en plug and play toegankelijk zijn punten die het unieke Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht erg goed beschrijven! Hier plant u gemakkelijk een bijeenkomst!

Expo Houten bv

Expo Houten bv

Schrijf review Houten (14.4 km)

Expo houten behoort tot de top 5 van beurslocaties in aantal publieks- en vakevenementen. De 4 beurshallen bieden jaarlijks ruimte aan vele vak- en publieksbeurzen en is de perfecte locatie voor het organiseren van beurzen en events.

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Schrijf review Utrecht (15.7 km)

Wil je van jouw event een daverend succes maken of zoek je een bioscoopzaal met technologische snufjes? Bij Kinepolis zit je goed.

Jaarbeurs Congressen

Jaarbeurs Congressen

Schrijf review Utrecht (15.9 km)

Live ontmoetingen in allerlei soorten en maten organiseer je in de onwijs bijzondere en meest inspirerende zalen van Jaarbeurs.

Aristo meeting center Utrecht Lunetten

Aristo meeting center Utrecht Lunetten

Schrijf review Utrecht (16.1 km)

Aristo meeting center Utrecht Lunetten is een vergader- en trainingslocatie. Een inspirerende plek om te scrummen of om een congres, heisessie, seminar of event te organiseren. Je vindt onze andere vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Utrecht CS.

Aristo meeting plaza Utrecht CS

Aristo meeting plaza Utrecht CS

Schrijf review Utrecht (16.3 km)

Aristo meeting plaza Utrecht Centraal is een vergader- en trainingslocatie. Een inspirerende plek om te scrummen of om een congres, heisessie, seminar of event te organiseren.

Boerderij Mereveld

Boerderij Mereveld

Schrijf review Utrecht (16.3 km)

Een 19e eeuwse boerderij met een frisse, eigentijdse uitstraling. Boerderij Mereveld biedt met haar goede bereikbaarheid vanuit diverse richtingen en uitgebreide parkeerfaciliteit de ideale lokatie voor ieder denkbaar evenement.

No Photo Available

Evenementenhal Gorinchem

Schrijf review Gorinchem (16.5 km)

Evenementenhal Gorinchem biedt ongekende mogelijkheden voor uw bijeenkomst. Of het nu gaat om een productpresentatie, congres, seminar of relatie-evenement, wij bieden passende ruimte die volledig naar uw wens wordt ingericht met de nodige ...

Tivoli Vredenburg

Tivoli Vredenburg

Schrijf review Utrecht (16.5 km)

TivoliVredenburg; Een multifunctionele evenementenlocatie in het hart van Nederland!

DUS | De Utrechtse Stadsvrijheid

DUS | De Utrechtse Stadsvrijheid

Schrijf review Utrecht (16.7 km)

DeFabrique Evenementenlocatie

DeFabrique Evenementenlocatie

Schrijf review Utrecht (17.5 km)

DeFabrique is een volwassen, professionele en betrouwbare evenementenlocatie gevestigd in een industrieel complex. Na een bezoek aan DeFabrique hebben de gasten iets ervaren, gezien, geproefd en meegemaakt wat ze willen delen.

De Landgoederij bv

De Landgoederij bv

Schrijf review Bunnik (19.5 km)

De Landgoederij is landelijk gelegen op een rustieke, groene locatie aan het water in Bunnik (Utrecht). De boerderij beschikt over vier zalen, grote terrassen en een groot eigen parkeerterrein.

InnStyle

InnStyle

Schrijf review Maarssen (19.5 km)

Inn Style, tegen Utrecht-Centrum aan, biedt u ‘Uitzicht op inspiratie’ met gratis parkeergelegenheid. Aan de hand van uw wensen organiseren wij met plezier, passie, oprechte aandacht uw evenement.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top congreslocaties in Lopik

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van Lopik? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in Lopik dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van Lopik

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Lopik. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van Lopik was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in Lopik, Feestzalen in Lopik, Trouwlocaties in Lopik, Vergaderzalen in Lopik

Jouw congreslocatie in Lopik toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in Lopik. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: