header

Congreslocatie in Vlissegem

De origineelste congreslocatie in Vlissegem vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete congreslocatie in Vlissegem!

Congreslocatie in Vlissegem

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys

Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys

Schrijf review 6.2 km

Het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys ligt precies in het midden van de kust, in Bredene, op 100 meter van zee, fijnzandstranden en ongerepte duinen.

Bluebridge - Ostend Science Park nv

Bluebridge - Ostend Science Park nv

4 reviews 6.8 km

Voor blauwe groei gerelateerde bedrijven of organisaties biedt GreenBridge moderne vergader- en seminariefaciliteiten aan in een uitgesproken tech-research kader met een capaciteit tot 200 personen.

No Photo Available

De Grote Post

Schrijf review 10.9 km
Kursaal Oostende

Kursaal Oostende

Schrijf review 11 km

Business en entertainment met zicht op zee.

Hotel Royal Astrid

Hotel Royal Astrid

Schrijf review 11.6 km
Thermae Palace Hotel

Thermae Palace Hotel

Schrijf review 11.9 km
Ibis Styles Zeebrugge

Ibis Styles Zeebrugge

Schrijf review 12.3 km

Ibis Styles Zeebrugge ligt in een prachtige maritieme omgeving, en beschikt over diverse vergaderruitmes. Dankzij de Business Arragenementen combineer je jouw seminarie met een originele teambuilding aan zee!

Kinepolis Oostende

Kinepolis Oostende

Schrijf review 12.3 km

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in 'de koningin der badsteden' Oostende, ideaal gelegen en makkelijk te bereiken, ook met het openbaar vervoer? Verken dan hier alle pluspunten van Kinepolis Oostende.

Concertgebouw Brugge

Concertgebouw Brugge

Schrijf review 12.4 km
Kinepolis Brugge

Kinepolis Brugge

Schrijf review 13.1 km

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Brugge, ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met wagen en openbaar vervoer? Ontdek dan hier wat Kinepolis Brugge in petto heeft voor jouw evenement.

Vayamundo

Vayamundo

Schrijf review 14.2 km

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'Congreslocatie in Vlissegem'.
 • Bluebridge - Ostend Science Park nv

  Bluebridge - Ostend Science Park nv

  Vlotte en efficiënte organisatorische aanpak gegarandeerd in Bluebridge.

  Op 9-10 maart 2020 organiseerde het China Platform van de UGent een Bilateral Workshop i.s.m. National Sun Yat-sen University, één van partnerinstellingen van de UGent in Taiwan. Eén van de workshops – de workshop on Marine Engineering and Technology - vond plaats in Bluebridge. Deze locatie is heel geschikt voor het organiseren van workshops en ontvangsten van (buitenlandse) delegaties: de medewerkers zorgden voor een warm onthaal en een zeer efficiënte organisatie, er is meer dan voldoende ruimte om te parkeren, de conferentieruimtes zijn goed uitgerust en de catering verliep heel vlot. Kortom Bluebridge is zeker een aanrader voor het organiseren van evenementen.

  Inge Mangelschots - Ghent University - 20/04/2020

 • Bluebridge - Ostend Science Park nv

  Bluebridge - Ostend Science Park nv

  Zeer goede locatie en uitstekende ondersteuning van de staff

  Verschillende keren hebben we hier events georganiseerd, zowel voor kleinere groepen als voor grotere (een honderdvijftigtal mensen). Telkens kregen we uitstekende ondersteuning van de staff, zowel vooraf als tijdens het event. Ze denken graag mee en gaven vrijblijvende suggesties ter verbetering van ons event. Zeer handig is ook de ervaring met lokale catering, waardoor we hiervoor ook een oplossing op maat én met kwaliteit konden vinden. We keren zeker én tevreden terug!

  Peter Troch - Universiteit Gent, vakgroep Civiele Techniek - 03/02/2020

 • Bluebridge - Ostend Science Park nv

  Bluebridge - Ostend Science Park nv

  Warm onthaal met vlotte parkeer faciliteiten

  Met een gerust hart kunnen we telkens onze grotere meetings in Greenbridge organiseren: zeer verzorgde catering/koffie tafel, ruime zalen, perfecte akoestiek, goede click-share projectie mogelijkheden, vlotte parkeermogelijkheden met elektrische laadpalen en een heel vriendelijk onthaal aan de balie bij aankomst van de bezoekers.
  Dus een perfecte plaats om meetings te hebben en in voorbereiding ervan 100% op de inhoud te kunnen focussen.

  Els Ghyselen - POM West-Vlaanderen - 09/01/2020

 • Bluebridge - Ostend Science Park nv

  Bluebridge - Ostend Science Park nv

  uitstekende organisatie module internationale offshore wind energie MBA

  GreenBridge was de ideale locatie voor de organisatie van een module betreffende een internationale offshore wind energie MBA.
  De praktische organisatie, de ontvangst, de catering, … was prima geregeld alsook waren alle materiële benodigdheden voorhanden. Alle deelnemers waren unaniem positief over de organisatie gedurende de verschillende dagen die zij doorbrachten binnen GreenBridge. Tevens was GreenBridge de geschikte locatie gelet op de context van hernieuwbare energie.

  katrien criel - POM West-Vlaanderen - 08/01/2020

Congreslocatie in Vlissegem

Op zoek naar een congreslocatie in Vlissegem? eventplanner.be is de place to be. Op deze pagina vind je direct alle congreslocatie in Vlissegem (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte congreslocatie!

Huur een congreslocatie in Vlissegem

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een congreslocatie in Vlissegem. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een lijst van alle congreslocatie in de buurt van Vlissegem. Voor 'congreslocatie Vlissegem' hebben we momenteel 11 opties.

Jouw congreslocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw congreslocatie in de spotlight.

Relevante links: Congreslocatie in de provincie West-Vlaanderen, Evenementenlocaties in Vlissegem, Feestzalen in Vlissegem, Trouwlocaties in Vlissegem, Vergaderzalen in Vlissegem

Filters

Sorteer op afstand

Rond Vlissegem

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties