Diamonds & Pearls Communications

  • Floraliënlaan 397, 2600 Berchem, België

In de afgelopen 10 jaar, hebben we relaties uitgebouwd met een breed netwerk aan journalisten en creatieve trendsetters. Hoe groot sommige van onze klanten ondertussen ook zijn geworden, ze worden nog steeds geleid door mensen met een passie - dezelfde soort passie die we in Diamonds & Pearls stoppen.


We denken met onze klanten mee hoe ze hun verhalen het beste kunnen vertellen en - dit is iets heel anders - om ze te communiceren. Enerzijds door die goede relaties en anderzijds door memorabele persmomenten te creëren en te organiseren. Iedereen kan een fles champagne schenken en de 'smaak van de maand' uitnodigen voor een evenement, maar we gaan graag verder. Natuurlijk zijn we niet blind voor trends en innovatie - we luisteren, voelen en observeren de tijdsgeest voortdurend.


Ons werk gaat over mensen en relaties en hoe we warme, persoonlijke en creatieve manieren kunnen vinden om onze klanten dichter bij hun klanten te brengen. Toegegeven, dat klinkt ook een beetje oud. Maar toch is het wat we nastreven te doen, naar ons beste vermogen. Elke dag.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Diamonds & Pearls Communications

Er zijn (nog) geen reviews over Diamonds & Pearls Communications. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Photoevents

Photoevents

Voor elke foto-opdracht is Photoevents uw partner. Van reportage tot direct klaar fotografie met capaciteiten tot duizenden foto's afgedrukt op locatie per uur! Covershoots met afdruk op A4 binnen de tien seconden, gepersonaliseerde wijnlabels, ...

Double MP bv

Double MP bv

Wij van Music Maestro Please stappen graag met jou in een unieke wereld. Een wereld die je misschien een beetje, juist heel goed of net helemaal niet kent. Een wondere wereld die wij jou graag beter leren kennen.

The Frontline Company

The Frontline Company

The Frontline Company is sinds jaar en dag een stevige referentie in het evenementenlandschap. Als uw promo/standpersoneel voor u echt belangrijk is, dan is er maar één adres ...

Ofcores

Ofcores

Of"Cores is a Brussels based company founded in 2012, with a solid expertise in event solutions. We offer a high level of service to corporate and institutional clients in all events related aspects: management, marketing, communication and technology.

Activiteiten Diamonds & Pearls Communications

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Belgium
Activiteiten:
Evenementen marketing
Trefwoorden:
pr | public relations