Kamnath Mudranalay pvt ltd

Kamnath Mudranalay pvt ltd

Kamnath Mudranalay pvt ltd
  • Bodkdev A/2 Manila, 380054 Gujarat Ahemedabad

Kamnath Mudranalaya Pvt. Ltd, is een toonaangevend bedrijf van bijna 125 jaar of werkt op zijn naam, met een rijke en uitgebreide ervaring op het gebied van evenementenbeheer en tentoonstellingen. Wij zijn een 360 * -oplosser voor evenementen, beurzen en branding.


We hebben het geluk gehad van een gereputeerd bestaan sinds 1884. De Groep begon haar activiteiten onder de naam Thaker Bechar Meghji & Sons. Sindsdien is de Groep gestaag gegroeid in termen van aanwezigheid, teamsterkte, operationele en uitvoerende capaciteiten en de omvang van het serviceaanbod.


In 1969 lanceert de Groep, geleid door vooruitziendheid en inzicht, haar zusterconcern, Sarvoday Shikhsanik Prakashan.


In lijn met de snel veranderende markttrends en -vereisten lanceerde de Groep Kamnath Mudranalaya Pvt. Ltd. En werd al snel een naam die vandaag de dag synoniem is geworden voor uitmuntendheid op het gebied van branding, tentoonstellingen en evenementen.


We hebben erkenning gekregen voor ons spectaculaire werk dat is verricht in verschillende projecten, nationaal, internationaal, zowel bij de overheid als bij het bedrijfsleven. Door de jaren heen zijn we met werk sneller gegroeid in termen van ervaring en het leveren van het beste van onze diensten met hoge kwaliteit en tijdige service.


Een gedegen, deskundig en ervaren team van professionals die werkzaam zijn op verschillende interne afdelingen, draagt op gelijke wijze bij aan het succesvol afronden van het werk. We hebben een sterke interne infrastructurele back-up die ons helpt te voldoen aan alle vereisten voor massa-evenementen en speciale gelegenheden en evenementen. We beschikken over alle noodzakelijke netwerken en voorkeuren die ons helpen om elke keer weer boven verwachting diensten te leveren.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Kamnath Mudranalay pvt ltd

Er zijn (nog) geen reviews over Kamnath Mudranalay pvt ltd. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

d-side

d-side

'Ervaar het buitengewone' daar staan we voor.

@dmire

@dmire

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de organisatie van uw volgende meeting, conferentie, incentive en/of externe bedrijfsactiviteit om uw personeelsleden en/of relaties aangenaam te verrassen?

Concreat bvba

Concreat bvba

Concreat Events is een creatief en dynamisch evenementenbureau, dat uitblinkt in het produceren van unieke events voor interessante en trouwe klanten.

Showtime! Entertainment Services

Showtime! Entertainment Services

SHOWTIME! Entertainment Services is a live event and production company. Conveniently based at the very heart of Europe in Belgium, we offer a full production services package backed up by decades of event know-how and experience.

Activiteiten Kamnath Mudranalay pvt ltd

Activiteitsregio's:
India | Malaysia | Sri Lanka
Activiteiten:
Evenementenbureaus | Organisatie congressen en seminaries