Het lichte en modern vormgegeven Cobra Museum voor Moderne Kunst ligt pal om de hoek van winkelcentrum Stadshart Amstelveen, tegenover de bibliotheek en de Amstelveense Schouwburg. Er zijn twee parkeergarages binnen handbereik. Het Cobra Museum is een plek die rust en inspiratie biedt. Dagelijks wandelen vele bezoekers uit binnen en buitenland met belangstelling over één van de vele tentoonstellingen. Deze inspirerende plek is ook een zeer geliefde plek voor evenementen; natuurlijk vanwege de bijzondere omgeving en het prettige gebouw. Maar ook omdat in het Cobra museum veel kan. Net als de Cobra beweging staan we altijd open voor nieuwe plannen, voor creativiteit en experimenten. Evenementen na sluitingstijd en op zaal zijn vaak mogelijk en ook als het museum geopend is kan er veel. Presentaties, borrels, diners, lezingen en prijsuitreikingen: het kan allemaal in het Cobra Museum. Neem contact met ons op, we ontvangen je hier graag!


Een besloten presentatie, een diner tussen de kunstwerken, een rondleiding als onderdeel van je evenement, een congres met break-out ruimtes of een vakbeurs: het kan allemaal. Het Cobra Museum Café kan worden gebruikt voor een pauze, een huisgemaakte lunch of taartje met koffie en thee of voor een borrel of receptie met overheerlijke vers bereide catering. In de zomer zelfs buiten op het terras. Want de horeca in het museum verzorgen we zelf. We hebben een eigen keuken en er wordt dagelijks verse taart gebakken. Voor diners werken we samen met vaste chef-koks of externe cateraars. Er kan veel op cateringgebied, ook daarover gaan we graag met je in gesprek. 


Het gebouw van het Cobra Museum, ontworpen door Wim Quist, wordt gekenmerkt door een enorme hoeveelheid licht en ruimte. Het museum heeft grote ramen aan de voor en achterkant, verschillende dakramen en een ronde patio in het midden van het gebouw, waardoor in vrijwel alle ruimtes volop daglicht is. Er zijn twee grote expositiezalen, op de begane grond en op de eerste etage. Beide ruimtes worden gebruikt voor bijeenkomsten. Daarnaast is er een aparte zaal direct naast de ingang op de begane grond die afsluitbaar is van de rest van het museum. Er is een Boardroom op de derde etage die ook te allen tijde afzonderlijk kan worden gebruikt. Als het museum gesloten is, op maandag en op de overige dagen na 17.00 kan er in veel gevallen ook op zaal gedineerd worden of kunnen er presentaties worden gehouden. De mogelijkheden verschillen bij elke tentoonstelling enigszins. 


Bel of mail ons! we denken graag met je mee.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf € 25 / maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Cobra Museum voor Moderne Kunst

Er zijn (nog) geen reviews over Cobra Museum voor Moderne Kunst. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

CORPUS Congress Centre

CORPUS Congress Centre

CORPUS is een unieke evenementenlocatie in de omgeving Leiden. Een met een boodschap waaraan u dankbaar de uwe kunt hangen. In elke organisatie draait het ten slotte om de mens. Een congres, beurs, presentatie, workshop of een feest.

PXL-NeXT

PXL-NeXT

Brainstorm, receptie of congres? Bij PXL-NeXT vind je alles wat je nodig hebt terug onder één dak. We beschikken over een breed scala aan configuratie- en combinatiemogelijkheden, waarmee je jouw creativiteit volledig kunt benutten.

Willy's Moustache

Willy's Moustache

Samen met Brasserie ’t Kasteeltje, biedt Willy’s Moustache een uniek kader aan voor al uw evenementen. Met een capaciteit van 50 tot 1000 personen.

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Geef uw bijeenkomst een royale look and feel door deze te organiseren in het voormalige paleis van de Koninklijke Familie. Op deze locatie kunt u prinsheerlijke meetings en events organiseren!

Kenmerken Cobra Museum voor Moderne Kunst

Wifi

gratis 

Aantal personen

10 - 300 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

Omgeving

vlakbij snelweg 

stad (centrum) 

water 

Cateringlocatie

interne catering 

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten

airco 

geluidsinstallatie 

projectie 

Activiteiten Cobra Museum voor Moderne Kunst

Activiteitsregio's:
Noord-Holland | Nederland
Activiteiten:
Vergaderzaal huren in Amstelveen | Vergaderzaal huren | Congreslocatie huren in Amstelveen | Congreslocatie huren | Evenementenlocatie huren in Amstelveen | Evenementenlocatie huren
Trefwoorden:
vergaderzaal | evenementenlocatie | boardroom

Nieuws

'Event voor eventmanagers' in het Cobra Museum

'Event voor eventmanagers' in het Cobra Museum