'Event voor eventmanagers' in het Cobra Museum

'Event voor eventmanagers' in het Cobra Museum

Een event voor eventmanagers. Eigenlijk een voorproefje. Om te laten weten, merken en voelen hoe het is om een event mee te maken in het Cobra Museum, midden tussen de kunst.

 

Op maandag 16 oktober organiseert het Cobra Museum voor de tweede keer het Event voor eventmanagers. Het Cobra Museum biedt een compact programma (ze weten hoe druk je het hebt) met een inspirerende rondgang door alle zalen met onder meer een bezoek aan de tentoonstelling 'Le Corbusier’s vierde dimensie' onder leiding van een conservator waarin je de beroemde architect nu eens van zijn andere, meer vrije, kant kunt zien. Ondertussen geniet je van een walking diner waarbij Cobra's eigen keuken toont hoe de maag niet achtergesteld hoeft te worden bij de ogen.

 

Het Cobra Museum, een eigentijds en inspirerend gebouw, is geschikt voor al jouw evenementen. De ruimtes zijn royaal en het daglicht krijgt z'n kans. De steeds weer wisselende exposities zorgen voor kleur, inspiratie en een aangename sfeer. Jouw evenement vindt plaats tussen de kunst en niet in een geblindeerd zijkamertje. Je kunt het heel eenvoudig houden (enkel de zaalhuur) of ruim invullen met bijzondere culinaire wensen en culturele activiteiten. En je bent welkom voor een diner of vergadering voor 10 personen, een congres voor 700 klanten of een persoonlijke rondleiding door de expositie.

 

 

Alleen het café of het hele museum

Neem bijvoorbeeld de museumzaal. Eén van de mooiste en grootste museumzalen van Nederland. Hier kun je een diner, presentatie, relatieontvangst of een (afscheids)receptie geven in een boeiende en esthetische dimensie. De ruimte is geschikt voor een receptie tot 350 personen en een diner tot 200 personen. Je zit gegarandeerd tussen de kunst.

 

Dan kan ook in de verassende Waterzaal op de begane grond met aan één zijde een volledig glazen doorzicht op het park met vijver. Eveneens geschikt voor een receptie tot 350 personen en een diner tot 200 personen. De grote lichtinval maakt het overdag een zeer geschikte ruimte voor presentaties en reclame-opnames en 's avonds voor een romantische setting. Dan zijn er ook nog de boardroom, voordrachtzaal en het café. Allemaal los te huur of u huurt het hele museum! Het kan.

 

Uw programma kun je uitbreiden met een rondleiding door de tentoonstellingen, een workshop of een lezing. Op verzoek kan een kunsthistoricus een lezing of korte introductie geven. Dat maakt het voor jou en je relaties een onvergetelijk evenement. Het museum is bijzonder goed bereikbaar aan de A9 vlakbij de Amsterdam Zuidas en Schiphol. Een parkeergarage en een regionaal busstation vind je naast de deur.

 

 

Het Cobra Museum is het museum dat kookt!

Het museum begrijpt als geen ander hoe je de CoBrA kunst als inspiratie kunt inzetten om samen met je gasten een succesvolle presentatie of vergadering te organiseren. Je kunt jouw lunch en diner gebruiken in de zaal tussen de topwerken. Dat kan nergens anders.

 

Over het eten gesproken. Het Cobra Museum is een museum dat kookt! "Natuurlijk kun je kiezen voor je eigen catering maar de praktijk wijst uit dat dat vaak duurder is en minder smaakvol uitpakt. De kaart wordt in overleg met jou samengesteld door één van de chef koks die wij aan ons verbonden hebben. Het kan chique, het kan biologisch, het kan regionaal en het kan zelfs lopend. Aan jou de keus."

 

 

Programma 16 oktober

12:00u: Ontvangst en inloop
12:30u: Introductie Cobra Museum door Els Ottenhof
12:45u: Bezoek aan de nieuwe tentoonstelling 'Le Corbusier's vierde dimensie'
13:15u: Walking lunch met fantastisch uitzicht tussen de topstukken van de kunst
13:45u: Voorproefje op het nieuwe concept Le Petit Cobra met heerlijke proeverij
14:00u: Einde

Meer informatie en mogelijkheid om in te schrijven vind je hier:

www.cobra-museum.nl/activity/event-voor-eventmanagers/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Fysiek event moeten cancellen? Misschien is dit een oplossing

Fysiek event moeten cancellen? Misschien is dit een oplossing

Ijzersterk marketingplan nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2022

Ijzersterk marketingplan nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2022

Nederland in strenge avondlockdown, België verbiedt privéfeesten

Nederland in strenge avondlockdown, België verbiedt privéfeesten

Advertenties