The Great Leo

  • Pussemierstraat 44, 9000 Gent, België

'The Great Leo' is een excentriek en komisch personage, gespeeld en bedacht door Arvid Viaene. Via het 'levend standbeeld' kwam Arvid terecht in het straattheater. Daar ontwikkelde hij een eigen bewegingstaal waar mime en dans centraal staan. Door latere samenwerkingen kwam er meer plaats voor theater en clownerie. Na een ontmoeting met enkele goochelaars, zoals Dani Lary, raakte Arvid ook geïnteresseerd in magie. In 'The Great Leo' komen al deze elementen samen tot een mooi geheel. U krijgt een wervelende act die op een subtiele manier uw aandacht weet vast te houden. Het ene moment worden uw lachspieren getest, terwijl er ook plaats is voor verwondering. Op een soundtrack van oude jazzmuziek en stoffige blues, rechtstreeks vanuit de revues en cabarets van het Parijs van de jaren 30.. Ladies and gentlemen, here is.. The Great Leo! De volledige act duurt vijfendertig minuten maar naargelang de wens van de klant kan die ook opgesplitst worden in verschillende delen, zoals 4 keer 5 minuten of 2 keer 10 minuten. Kortom, alles is mogelijk! De setting is belangrijk in die zin dat het om een act gaat die wat aandacht en participatie van het publiek vraagt.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over The Great Leo

Er zijn (nog) geen reviews over The Great Leo. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Oud Hollands Entertainment / Fun & Party Match

Oud Hollands Entertainment / Fun & Party Match

Wij zijn een expert in Oud Hollands Entertainment. Het succes van uw bedrijfsfeest, bedrijfsreceptie, open dag of personeelsfeest versterkt de image van uw bedrijf!

TopTypetjes

TopTypetjes

Wij verzorgen professionele en betaalbare acteurs die tussen de gasten van uw personeelsfeest, open dag, beurs, campagne, congres of evenement (on)gepast een typetje of meerdere typetjes neerzetten.

Zuidpool & Strandzuid

Zuidpool & Strandzuid

Hè fijn, de zonnestralen van Strandzuid hebben de ijspegels van Zuidpool weer doen smelten! De winter was mooi, maar zodra de eerste zonnestralen zich laten zien voelen we ze weer...

V-Formation

V-Formation

'Professional Fun Providers', gespecialiseerd in teambuildings, verhuur van opblaasbare attracties en sport events. Mobiele services met een sterke focus op groepsdynamiek, kwaliteit en plezier!

Activiteiten The Great Leo

Activiteitsregio's:
Oost-Vlaanderen | Belgium
Activiteiten:
Cabaret en Stand-upcomedians
Trefwoorden:
clown | vuilen avond | mime | magic | hotel jarretelle