Comedy Walks: de allergrappigste manier om een stad te ontdekken!

Comedy Walks zijn wandelende comedy shows met de stad als décor! Een professionele comedian neemt jullie mee naar de mooiste plekken in de stad en vertelt zijn/haar beste grappen over de stad, de inwoners en natuurlijk zichzelf! Een te gekke combinatie van humor en historie.

Historische feiten worden hilarisch, pleinen veranderen in podiums en historische gebouwen worden décors. Jullie zullen de stad beleven op een manier die je nooit had verwacht. Comedy Walks biedt comedy op z'n allerbest. 


Momenteel organiseren we Comedy Walks in AMSTERDAM en UTRECHT. Binnenkort ook in EINDHOVEN.


Goed om te weten

  • Een Comedy Walk duurt 1,5 uur
  • Taal: Nederlands of Engels
  • Vertrekpunt Amsterdam: 't Spui; Utrecht: Domplein
  • Adviesleeftijd is 16+


Teamuitje/bedrijfsuitje/teambuilding

Een dagje op stap met je team, afdeling of bedrijf? Comedy Walks is een te gekke activiteit voor een dagje met collega's en kan eenvoudig in een teambuilding dag of teamuitje worden ingepast. Comedy Walks kunnen, in overleg, op welke gewenste dag en tijdstip worden uitgevoerd.


Een tipje van de sluier

Soula in Utrecht neemt je onder andere mee naar het huis van paus Adrianus, omdat echt helemaal niemand weet dat Nederland ooit een paus heeft in Rome! Ook weet zij de corona lockdown enigszins te relativeren door je te laten zien waar zuster Bertken zich in de 15e eeuw liet inmetselen om haar leven volledig aan God te kunnen wijden. Enne, niet onbelangrijk, je komt eindelijk te weten waarom de Utrechtse vlag is gebaseerd op de kleuren van Romeins ondergoed.


Tim maakt je onder meer deelgenoot van het Mirakel van Amsterdam en neemt je mee naar de plek waar dit merkwaardige wonder zich bijna 700 jaar geleden zou hebben voltrokken. Hij neemt je ook mee langs enkele van de mooiste grachten van Amsterdam waar hij de meest absurde vragen en opmerkingen over Amsterdam deelt die hij ooit van toeristen heeft gehoord. Voor het voormalig hoofdkantoor van de VOC neemt hij het Nederlandse koloniale verleden op de korrel.


Wil je zeker weten dat Comedy Walks de perfecte activiteit is voor jouw bedrijfs/teamuitje? Elke zaterdagmiddag vindt er in Amsterdam een reguliere Comedy Walk plaats en elke zondagmiddag in Utrecht. Je kunt dan losse kaartjes kopen.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...
Comedy Walks
Gratis try-out Comedy Walks Eindhoven
26 September 2022

Comedy Walks gaat eindelijk uitbreiden naar Eindhoven! Comedy Walks zijn wandelende comedy shows met de stad als décor, ofwel, hilarische tours onder begeleiding van een professionele comedian. Zaterdag 10 september vindt de première plaats!


Maar eerst... nog een laatste try-out om feedback op te halen bij het publiek. Met de code TRYOUTEINDHOVEN kun je gratis deelnemen aan de try-out op ...

Lees meer

Like Reageer

Reviews over Comedy Walks

Er zijn (nog) geen reviews over Comedy Walks. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Bene-events

Bene-events

BeNe-Events biedt u de kans om op een sportieve, doch zeer efficiënte en inspirerende manier de samenwerking in een team of tussen afdelingen te verbeteren.

Global Event Support

Global Event Support

Een evenement of teambuilding is niet zomaar een opdracht. Er zit een verhaal achter, er zitten mensen achter, ... Ieder van hen met eigen verwachtingen, wensen, noden,...

Landal Landgoed 't Loo

Landal Landgoed 't Loo

Landal Landgoed ’t Loo is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag, ...

Linkdistrict Haacht

Linkdistrict Haacht

LinkDistrict is gelegen in hartje Haacht en is een multifunctioneel gebouw dat kan gebruikt worden voor boardmeetings, workshops, teambuildings, fotoshoots, opnames, webinars, tentoonstellingen en events.

Activiteiten Comedy Walks

Activiteitsregio's:
Noord-Holland | Utrecht | Netherlands
Activiteiten:
Teambuilding en bedrijfsuitjes
Trefwoorden:
comedy | grappig | stadswandeling amsterdam | comedy amsterdam | stadstour amsterdam | comedy show | stadswandeling utrecht | comedy utrecht | stadstour utrecht
Comedy Walks
Het blijft een beetje puzzelen........
07 June 2022

Hoe vind je nu nieuwe partners, zoals evenementenbureaus, om mee samen te werken? Ik weet het niet, het blijft een puzzel.


Comedy Walks, wandelende comedy shows met een comedian als gids, worden momenteel aangeboden in Amsterdam, Utrecht en binnenkort ook in Eindhoven. Iets voor jouw klanten? Leuk als je contact opneemt!

Like Reageer
Comedy Walks
Comedy Walks is echt de allergrappigste manier om een stad te beleven!
21 May 2022

Gisteren twee te gekke Comedy Walks georganiseerd voor een bedrijf uit Amsterdam. De eerste groep was net voor de stortbui terug, maar de tweede groep stond al snel in de stromende regen. En niet zomaar regen, maar code ORANJE regen, waardoor de Comedy Walk niet meer verder kon gaan. Comedian Greg Shapiro, niet voor één gat te vangen, heeft de ...

Lees meer

Like Reageer
Comedy Walks
24H Centrum x Comedy Walks Amsterdam
14 May 2022

Zaterdag 14 mei biedt FanClub Centrum (Amsterdam) in het kader van het evenement 24H Amsterdam GRATIS Comedy Walks in Amsterdam aan. Comedy Walks zijn wandelende comedy shows met de stad als décor. Pak je kans en ervaar kosteloos dat een Comedy Walks een te gekke activiteit is voor jouw bedrijfs-, team- of afdelingsuitje! De starttijden van de Comedy Walks zijn: ...

Lees meer

Like Reageer
Comedy Walks
Comedy Walks - Ontdek Amsterdam of Utrecht op de allergrappigste manier!
04 May 2022

Comedy Walks biedt de allerleukste manier om een stad te ontdekken! Een professionele comedian neemt je mee naar de allermooiste plekken in de stad en vertelt zijn/haar beste grappen over de stad, de inwoners en natuurlijk zichzelf. Humor en historie lopen volledig door elkaar heen. Geen donker theaterzaaltje maar de hele stad als podium!


Momenteel worden Comedy Walks aangeboden in Amsterdam ...

Lees meer

Like Reageer