Alle vergaderzalen in Nijbroek op een rij

De beste vergaderzalen in Nijbroek vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke vergaderzalen in Nijbroek. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Hotel Gaia

Schrijf review Diepenveen (4.6 km)

Donkelsgoed groepsaccommodatie-vergaderlocatie

Donkelsgoed groepsaccommodatie-vergaderlocatie

Schrijf review Terwolde (4.7 km)

Vergaderen in een rijksmonumentale boerderij? Bij Donkelsgoed in Terwolde kan het! We zijn makkelijk bereikbaar, 5 minuten vanaf zowel de A1 als de A50.

Omnisport Apeldoorn

Omnisport Apeldoorn

Schrijf review Apeldoorn (11.1 km)

Omnisport Apeldoorn is een multifunctionele evenementenlocatie die sportiviteit en zakelijke ambitie uitademt in een moderne locatie in het midden van het land.

No Photo Available

Paleis Het Loo

Schrijf review Apeldoorn (11.7 km)

In het hart van Nederland, aan de rand van Apeldoorn, ligt het ruim 300 jaar oude Paleis Het Loo.

Congrescentrum Orpheus

Congrescentrum Orpheus

Schrijf review Apeldoorn (11.8 km)

Theater Orpheus in Apeldoorn is de meest inspirerende en multifunctionele congreslocatie van Midden-Nederland. Samen met u een succesvol en sprankelend evenement organiseren; dát is onze passie.

Vergaderlocatie Het Glazen Huis

Vergaderlocatie Het Glazen Huis

Schrijf review Klarenbeek (15.2 km)

Het Glazen Huis is een plek die gevonden moet worden. Wanneer u een bijzondere locatie zoekt voor uw training, vergadering, congres of een andere sessie dan vindt u bij ons de benodigde ingrediënten om uw samenzijn iets extra's te geven.

Landal Landgoed 't Loo

Landal Landgoed 't Loo

Schrijf review 't Loo-Oldebroek (17.2 km)

Landal Landgoed ’t Loo is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag, ...

Top vergaderzalen in Nijbroek

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Nijbroek? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Nijbroek dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Nijbroek

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Nijbroek. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Nijbroek was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Nijbroek, Evenementenlocaties in Nijbroek, Feestzalen in Nijbroek, Trouwlocaties in Nijbroek

Jouw vergaderzaal in Nijbroek toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Nijbroek. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: