Alle vergaderzalen in Lichtenvoorde op een rij

De beste vergaderzalen in Lichtenvoorde vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 15+ unieke vergaderzalen in Lichtenvoorde. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Markant Outdoorcentrum

Schrijf review Braamt (21.8 km)

Markant Outdoorcentrum is dé eventlocatie in Gelderland. Zo organiseert Markant businessevents, feestjes, vergaderen, teamuitjes, schoolkampen, teambuilding activiteiten, survivals, kinderfeestjes en familiedagen.

Landgoed Ehzerwold

Landgoed Ehzerwold

Schrijf review Almen (25.8 km)

Wilt u een rustige vakantie of vergadering doorbrengen in een comfortabele omgeving of zoekt u juist een plezierig hotel voor een actief verblijf? Dan is de 'natuurlijke' omgeving van Landgoed Ehzerwold de 'natuurlijke' beslissing! De inspiratiebron die u

No Photo Available

Resort Bad Boekelo

Schrijf review Enschede (27.7 km)

No Photo Available

Kasteel Engelenburg

Schrijf review Brummen (31.9 km)

Kasteel Engelenburg was vele eeuwen de buitenplaats voor de adel en patriotten. Tegenwoordig is ons Kasteel een pleisterplaats voor levensgenieters waar de rijke geschiedenis de basis vormt: In onze hotelkamers, restaurant, conferentie zalen en diner salo

No Photo Available

Zalencentrum Theothorne

Schrijf review Dieren (32.7 km)

Theothorne beschikt over drie zalen, een tussencafé en een zeer eigentijds ingericht Grand café. De zalen van Theothorne zijn uitermate geschikt voor het geven van uw partij, bedrijfsfeest, bijeenkomst, congres, presentatie of vergadering.

No Photo Available

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

Schrijf review Ellecom (33.5 km)

Landgoed Avegoor geniet grote landelijke bekendheid als topaccommodatie voor het houden van een zakelijke meeting. Zeker regionaal is Landgoed Avegoor absoluut dé beste keus voor een topmeeting in één van de zalen of boardrooms, zakenlunch of exquise d

Kinepolis Enschede

Kinepolis Enschede

Schrijf review Enschede (33.8 km)

Kinepolis Enschede is de geknipte locatie voor jouw volgende event. Ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Organiseer jij jouw volgende evenement, congres of beurs in Kinepolis Enschede?

No Photo Available

Het Schwarzwald bv

Schrijf review Rijssen-Holten (34 km)

Het Schwarzwald is de locatie voor spraakmakende bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, familiefeesten en vergaderevenementen.

Cineast Enschede

Cineast Enschede

Schrijf review Enschede (34.7 km)

Cineast Enschede ligt middenin het uitgaanscentrum van Enschede. De bioscoop telt drie zalen, waarvan er eentje uitgerust is voor 3D-voorstellingen. De omvang varieert van 143 tot 163 zitplaatsen.

U Parkhotel

U Parkhotel

Schrijf review Enschede (34.9 km)

Conferentie hotel Drienerburght biedt uitstekende faciliteiten voor uw opleidings- en trainingsactiviteiten, vergaderingen en conferenties. Drienerburght is niet voor niets geclassificeerd met vier hamers op een schaal van één tot vijf.

Landgoed Rhederoord

Landgoed Rhederoord

Schrijf review De Steeg (35.4 km)

Onze verschillende ruimtes zijn geschikt voor zakelijke en particuliere bijeenkomsten. Voor een klein gezelschap tot een groep van 450 gasten. Het landgoed is hiervoor 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar.

No Photo Available

De Swarte Ruijter

Schrijf review Holten (36.1 km)

De Swarte Ruijter, Holten, Grand cafe, borrelen, Arrangementen, ontspanning, dineren, streekgerechten.

No Photo Available

Buitenplaats de Houtmaat

Schrijf review Hengelo (37 km)

Alle bedenkbare feesten en partijen kunnen gevierd worden op De Houtmaat! Binnen of buiten, intiem met uw familie of in het groot met het bedrijf. Maar ook iedere zakelijke, semi-zakelijke of privé bijeenkomst is in goede handen op De Houtmaat.

Landal Coldenhove

Landal Coldenhove

Schrijf review Eerbeek (38.4 km)

Landal Coldenhove is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje gecombineerd met teambuilding, catering,

Vergaderlocatie Het Glazen Huis

Vergaderlocatie Het Glazen Huis

Schrijf review Klarenbeek (38.7 km)

Het Glazen Huis is een plek die gevonden moet worden. Wanneer u een bijzondere locatie zoekt voor uw training, vergadering, congres of een andere sessie dan vindt u bij ons de benodigde ingrediënten om uw samenzijn iets extra's te geven.

Top vergaderzalen in Lichtenvoorde

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Lichtenvoorde? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Lichtenvoorde dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Lichtenvoorde

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Lichtenvoorde. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Lichtenvoorde was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Lichtenvoorde, Evenementenlocaties in Lichtenvoorde, Feestzalen in Lichtenvoorde, Trouwlocaties in Lichtenvoorde

Jouw vergaderzaal in Lichtenvoorde toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Lichtenvoorde. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: