Alle vergaderzalen in Leerbroek op een rij

De beste vergaderzalen in Leerbroek vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 15+ unieke vergaderzalen in Leerbroek. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Fort bij Asperen

Fort bij Asperen

Schrijf review Acquoy (5.5 km)

Op zoek naar een unieke locatie voor uw vergadering, lezing of presentatie? In de genieloods van Fort bij Asperen bevindt zich in de kelderverdieping een grote vergaderzaal voorzien van een beamer, scherm en presentatiemogelijkheden.

No Photo Available

Evenementenhal Gorinchem

Schrijf review Gorinchem (7.3 km)

Evenementenhal Gorinchem biedt ongekende mogelijkheden voor uw bijeenkomst. Of het nu gaat om een productpresentatie, congres, seminar of relatie-evenement, wij bieden passende ruimte die volledig naar uw wens wordt ingericht met de nodige ...

No Photo Available

Dressuurstal Van Baalen B.V.

Schrijf review Brakel (11.6 km)

Een exclusieve locatie voor vergadering, seminars en andere zakelijke bijeenkomsten in de Bommelerwaard.

No Photo Available

Huis Oudegein

Schrijf review Nieuwegein (13.8 km)

Landgoed Oudegein is zeer centraal gelegen in het midden van het land in de provincie Utrecht, dichtbij snelwegen en openbaar vervoer. Parkeren kunt u op het landgoed zelf. De locatie leent zich uitstekend voor uw bijeenkomst, vergadering, brainstorm of h

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht

Schrijf review Nieuwegein (14.1 km)

Goed bereikbaar, centraal gelegen en plug and play toegankelijk zijn punten die het unieke Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht erg goed beschrijven! Hier plant u gemakkelijk een bijeenkomst!

Vrij in Culemborg

Vrij in Culemborg

Schrijf review Culemborg (15.8 km)

VRIJ is geen standaard vergaderlocatie. Zo huur je bij VRIJ niet een ruimte, maar een complete locatie. Tegen een vergelijkbaar tarief, uiteraard. Dat maakt dat je zelf kunt bepalen waar je vergadert, traint of presenteert en je niemand tegenkomt die je n

Expo Houten bv

Expo Houten bv

Schrijf review Houten (16.6 km)

Expo houten behoort tot de top 5 van beurslocaties in aantal publieks- en vakevenementen. De 4 beurshallen bieden jaarlijks ruimte aan vele vak- en publieksbeurzen en is de perfecte locatie voor het organiseren van beurzen en events.

MeetingDistrict

MeetingDistrict

Schrijf review Nieuwegein (16.6 km)

MeetingDistrict is de ideale locatie voor uw zakelijke en feestelijke evenementen als u op zoek bent naar vergaderruimtes, conferentiezaal, feestzaal of trouwzaal.

NBC Congrescentrum

NBC Congrescentrum

Schrijf review Nieuwegein (16.6 km)

Het NBC is een uitstekende locatie voor elke gewenste bijeenkomst.

Down Under Horecaexploitatie bv

Down Under Horecaexploitatie bv

Schrijf review Nieuwegein (17.3 km)

Down Under is een unieke locatie met strand, beachclub, restaurant, diverse vergaderzalen en prachtige terrassen gelegen aan de Laagraveseples. Direct gelegen aan de A12 en gratis parkeergelegenheid.

No Photo Available

Kasteel Montfoort

Schrijf review Montfoort (17.5 km)

Zowel voor zakelijke aangelegenheden, huwelijksviering als voor een privé 'avondje uit' biedt Kasteel Montfoort alle ruimte om in een sfeervolle ambiance culinair te genieten.

No Photo Available

Conferentiecentrum Samaya

Schrijf review Werkhoven (18.2 km)

Conferentiecentrum Samaya is een kleinschalig kloosterhotel gelegen in het hart van Nederland, vlakbij Utrecht, op een groene plek.

Boerderij Mereveld

Boerderij Mereveld

Schrijf review Utrecht (19.3 km)

Een 19e eeuwse boerderij met een frisse, eigentijdse uitstraling. Boerderij Mereveld biedt met haar goede bereikbaarheid vanuit diverse richtingen en uitgebreide parkeerfaciliteit de ideale lokatie voor ieder denkbaar evenement.

Aristo meeting center Utrecht Lunetten

Aristo meeting center Utrecht Lunetten

Schrijf review Utrecht (19.5 km)

Aristo meeting center Utrecht Lunetten is een vergader- en trainingslocatie. Een inspirerende plek om te scrummen of om een congres, heisessie, seminar of event te organiseren. Je vindt onze andere vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Utrecht CS.

No Photo Available

Fort Events op Fort bij Vechten

Schrijf review Bunnik (19.8 km)

Fort Events is dé plek voor uw teambuilding, bedrijfsuitje, fort evenement of uw bedrijfsfeest op Fort bij Vechten nabij Utrecht.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Leerbroek

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Leerbroek? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Leerbroek dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Leerbroek

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Leerbroek. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Leerbroek was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Leerbroek, Evenementenlocaties in Leerbroek, Feestzalen in Leerbroek, Trouwlocaties in Leerbroek

Jouw vergaderzaal in Leerbroek toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Leerbroek. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: