Alle vergaderzalen in Brielle op een rij

De beste vergaderzalen in Brielle vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 16+ unieke vergaderzalen in Brielle. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Buitenplaats Vlaardingen

Buitenplaats Vlaardingen

Schrijf review Vlaardingen (9.4 km)

De Buitenplaats Vlaardingen is gevestigd aan de rand van Vlaardingen, middenin het groen. Deze historische herenboerderij is volledig omgebouwd tot een unieke evenementenlocatie waar een diversiteit aan evenementen mogelijk is.

Arena Party & Events

Arena Party & Events

Schrijf review Vlaardingen (9.9 km)

Onze evenementenlocatie is van alle snufjes en gemakken voorzien wat elk evenement zal laten slagen.

Strandclub ff-tijd

Strandclub ff-tijd

Schrijf review Hoek van Holland (10.6 km)

Strandclub direct aan zee, op het mooie strand van Hoek van Holland met uitzicht over de waterweg,het gehele jaar geopend,schitterende locatie voor u bedrijfsfeest of huwelijk (officiele trouwlocatie). Ook geopend voor ontbijt, lunch en diner.

No Photo Available

Novotel Rotterdam Schiedam

Schrijf review Schiedam (14.6 km)

Novotel Rotterdam-Schiedam ligt dicht bij de A20 in een groene omgeving op 400 meter afstand van station Schiedam-Nieuwland.

No Photo Available

De Uithof

Schrijf review Den Haag (16.2 km)

De Uithof is de ideale locatie voor een dagje uit. Een 211 meter lange sneeuwbaan, een geweldig kartcircuit, lasergamehal, klimmuur, active gaming en een ijsbaan staan garant voor sportief plezier. Ook kan men gebruik maken van vergaderzalen. Leef je uit!

No Photo Available

Delta Hotel

Schrijf review Vlaardingen (16.3 km)

Uniek, uitzicht, informeel, een gevoel, een beleving en altijd... het water aan uw voeten.

No Photo Available

GIA Trade & Exhibition Centre

Schrijf review Den Haag (16.9 km)

RDM Loft

RDM Loft

Schrijf review Rotterdam (17.3 km)

De Loft biedt 400 vierkante meter aan flexibel in te delen ruimte. Daarbij wordt voorzien in koffie, thee, snacks, presentatie-, brainstorm- en tinkermaterialen.

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (17.4 km)

RDM Rotterdam heeft een tweetal unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen, t.w. RDM Congrescentrum en RDM Onderzeebootloods.

No Photo Available

Café Restaurant Courzand

Schrijf review Rotterdam (17.4 km)

Café Restaurant Courzand, hét plekje van Heijplaat, nodigt u uit in het vernieuwde café-restaurant om de intieme en gemoedelijke Art Deco-sferen te proeven.

Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen

Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen

Schrijf review Rotterdam (17.7 km)

ICDuBo biedt unieke mogelijkheden om uw gasten te ontvangen en te inspireren. ICDuBo is gevestigd in het prachtig historisch pand Centraal Magazijn op het RDM Terrein in Rotterdam.

Van Nelle Fabriek Events

Van Nelle Fabriek Events

Schrijf review Rotterdam (18.5 km)

Uw moderne event in een historisch monument? De Van Nelle Fabriek (1930), gebouwd vanuit de uitgangspunten Licht, Lucht en Ruimte, wordt gezien als het meest toonaangevende gebouw uit de stroming 'het Nieuwe Bouwen'.

Abel.

Abel.

Schrijf review Poortugaal (18.6 km)

Een informele, trendy maar warme ambiance, waar Abel. plaats biedt aan gezelschappen van 2 tot 800 personen. De ruimtes zijn afzonderlijk geschikt voor kleinere gezelschappen en vormen gezamenlijk een ideale ruimte voor grote evenementen.

De Loods

De Loods

Schrijf review Rijswijk (19.1 km)

Welkom in De Loods, dé hotspot voor de echte kenniswerker! De Loods is het ecosysteem gevestigd in de Plaspoelpolder in Rijswijk, grenzend aan Den Haag en Delft.

Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam

Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (19.2 km)

De startbaan van uw event! Van een zakelijke meeting tot een groot congres of bedrijfsfeest. Deze locatie heeft uitzicht op The Hague Airport, beschikt over een ruime capaciteit en gunstige ligging.

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Schrijf review Ouddorp (19.8 km)

In de omgeving van het park kunnen tal van teambuildingactiviteiten georganiseerd worden in samenwerking met beachclub Natural High.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Brielle

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Brielle? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Brielle dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Brielle

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Brielle. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Brielle was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Brielle, Evenementenlocaties in Brielle, Feestzalen in Brielle, Trouwlocaties in Brielle

Jouw vergaderzaal in Brielle toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Brielle. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: