Alle vergaderzalen in Avenhorn op een rij

De beste vergaderzalen in Avenhorn vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 9+ unieke vergaderzalen in Avenhorn. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Van der Valk Hotel Hoorn

Van der Valk Hotel Hoorn

Schrijf review Hoorn (7.2 km)

Van der Valk Hotel Hoorn beschikt over vijf flexibele zalen, vijf bioscoopzalen, een presentatie ruimte en vijf luxe boardrooms voorzien van de laatste technologische snufjes.

Museum BroekerVeiling

Museum BroekerVeiling

Schrijf review Broek op Langedijk (12 km)

Zoekt u naar een bijzondere locatie voor een vergadering, workshop of familiefeest? Museum BroekerVeiling biedt diverse mogelijkheden om een ruimte te huren voor gezelschappen van 10 tot 300 personen. 

Stichting Grote Sint Laurenskerk Alkmaar

Stichting Grote Sint Laurenskerk Alkmaar

Schrijf review Alkmaar (14 km)

In het centrum van de kaasstad Alkmaar ligt de historische Grote Sint Laurenskerk ook wel Grote Kerk Alkmaar genoemd (1470-1520). Dit monumentale kerkgebouw in de stijl van de Brabantse gotiek is sinds 1996 in gebruik als evenementenlocatie.

BijHuub

BijHuub

Schrijf review Alkmaar (14.5 km)

"BijHuub kan alles." Het klinkt misschien bijzonder, maar hier geloven wij echt in. BijHuub is uit passie, gedrevenheid en enthousiasme ontstaan en het team is altijd bereid om met gasten mee te denken.

Van der Valk Hotel Volendam

Van der Valk Hotel Volendam

Schrijf review Katwoude (15.4 km)

Door de centrale ligging in het folkloristische Waterland, is Van der Valk Hotel Volendam een originele locatie voor uw feest, vergadering of congres. Wij hebben 7 multifunctionele zalen voor evenementen van 2 tot 250 personen.

Majestic Venues

Majestic Venues

Schrijf review Wormerveer (16.9 km)

Een uiterst modern, luxueus 4-zalencomplex met een totaal oppervlakte van 3000m2, geschikt voor zowel kleine als grote gelegenheden. Op een steenworp afstand van Amsterdam.

No Photo Available

Fletcher Hotel Heiloo

Schrijf review Heiloo (17.5 km)

De eerste stap bij het organiseren van een bijeenkomst? Het vastleggen van een perfecte locatie! Golden Tulip Heiloo heeft de oplossing in huis. Golden Tulip Heiloo staat al jaren bekend om zijn vakbekwaamheid en gastgerichte service, iets wat voorop staa

No Photo Available

Blooming conferentielandgoed

Schrijf review Bergen (18.6 km)

Bij blooming verlaat je de gebaande paden en kom je volledig tot bloei. Hier kun je leren, experimenteren en nieuwe plannen smeden. De omgeving inspireert de zakelijke bezoeker en prikkelt de creativiteit.

Twiske Haven

Twiske Haven

Schrijf review Oostzaan (19.3 km)

Kom bij Twiske Haven genieten van Food, Boats en Events. Midden in de natuur en toch vlak bij de stad.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Avenhorn

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Avenhorn? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Avenhorn dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Avenhorn

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Avenhorn. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Avenhorn was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Avenhorn, Evenementenlocaties in Avenhorn, Feestzalen in Avenhorn, Trouwlocaties in Avenhorn

Jouw vergaderzaal in Avenhorn toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Avenhorn. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: