Alle vergaderzalen in Leuze-en-Hainaut op een rij

De beste vergaderzalen in Leuze-en-Hainaut vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke vergaderzalen in Leuze-en-Hainaut. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Ferme-Troubadour

Ferme-Troubadour

Schrijf review Saint-Sauveur (12.1 km)

De multi-functionele locatie Troubadour beschikt over een zaal van ongeveer 100 vierkante meter met een vernieuwde moderne keuken, ruime parking en ook een ruime tuin die voor zowel formele, culturele als familiale evenementen gebruikt kan worden.

TIO3 - Event & Business Center

TIO3 - Event & Business Center

Schrijf review Ronse (14.2 km)

Bent u op zoek naar een unieke, modern uitgeruste locatie voor uw event of tentoonstelling?

De Cultuurfabriek

De Cultuurfabriek

Schrijf review Ronse (14.8 km)

De Cultuurfabriek, unieke eventlocatie én karaktervol industrieel erfgoed. Multifunctioneel, voor elk type privé- of bedrijfsevenement tot 300 p. Rustige ligging hartje Vlaamse Ardennen, vlotte bereikbaarheid, ruime gratis parking, vrije keuze traiteur.

Villa Madonna

Villa Madonna

Schrijf review Ronse (15.4 km)

Villa Madonna is een authentiek en historisch erfgoeddomein die baadt in een heerlijke art-nouveau sfeer. Villa Madonna is gelegen op de legendarische Kruisberg in de Vlaamse Ardennen.

No Photo Available

Imagix Tournai

Schrijf review Tournai (17.4 km)

Het Imagix Tournai-complex beschikt over twee locaties om uw recepties te verzekeren.

No Photo Available

Le Grand Champ

Schrijf review Sirault (17.5 km)

Receptiezaal met traiteurdienst bruiloften, seminaries, banketten, doopfeesten, communies, verjaardagen, retraites, kerstavond, ...

Paul de Pierre

Paul de Pierre

Schrijf review Maarkedal (19.7 km)

Vernieuwde gastronomische zaak met prachtig uitzicht op de Vlaamse Ardennen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Leuze-en-Hainaut

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Leuze-en-Hainaut? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Leuze-en-Hainaut dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Leuze-en-Hainaut

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Leuze-en-Hainaut. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Leuze-en-Hainaut was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Leuze-en-Hainaut, Evenementenlocaties in Leuze-en-Hainaut, Feestzalen in Leuze-en-Hainaut, Trouwlocaties in Leuze-en-Hainaut

Jouw vergaderzaal in Leuze-en-Hainaut toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Leuze-en-Hainaut. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: