Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 15 reviews over bedrijven in de categorie 'vergaderzalen in Froidfontaine'.

Het Domein van de Grotten van Han

Het Domein van de Grotten van Han

Top Teambuilding bij de Grotten van Han voor zowel de organisatie, de opvolging, de ontvangst, het lekker eten ...Dikke pluim!

|Kristel Richard (Car-Pass VZW)|23/10/2020

In Corona tijden toch een geweldige teambuilding houden? Jawel, in de voormiddag hebben we een prachtige lange wandeling met veel uitleg gekregen van Kim, in de namiddag een workshop Bushcraft van Kris. We kunnen nu gerust op Survival gaan. Ontbijt, lunch (In de gezellige, met haardvuur, Berenhut! ) en avondeten waren volgens de Covid 19 maatregelen maar vooral super lekker. Het begeleide bezoek aan de grot hebben we afgesloten met een Gin degustatie met bijpassende hapjes. En elke keer werden we super vriendelijk ontvangen. Absoluut voor herhaling vatbaar en een dikke aanrader!

Het Domein van de Grotten van Han

Het Domein van de Grotten van Han

KENT-TEAMBUILDING: TOPDAG!

|Els Van den Steen (KENT Belux / KENT Nederland)|17/12/2019

Wij hebben een fantastische, onvergetelijke dag beleefd!
Vertelwandeling met uitstekende gidsen langs de heuvel van het Wildpark met prachtig zicht op de vallei, per Safari car verder langs het dierenpark, bezoek aan de grotten met aperitief in de Wapenzaal - inclusief het Origin ondergrondse lichtspektakel, en als afsluiter een lekker terroir buffet in restaurant “Le Pavillon” aan de voet van de grotten. Alles was tot in de puntjes verzorgd!
STERKE AANRADER!
Els Van den Steen - KENT Belux / KENT Nederland (29 november 2019)

Het Domein van de Grotten van Han

Het Domein van de Grotten van Han

Familiedag in de Grotten van Han

|Stefanie Peeters (Franki Construct)|18/09/2019

We kozen er dit jaar voor om onze familiedag te laten doorgaan in de Grotten van Han. Het was een absolute topdag! Het zonnetje was van de partij en er waren 140 blije gezichtjes te zien. Zeer vriendelijke medewerkers en alles was tot in de puntjes verzorgd. Een unieke ervaring en een echte aanrader!

Het Domein van de Grotten van Han

Het Domein van de Grotten van Han

Super teambuilding @ Het domein van de Grotten van Han!

|Cynthia Wetzels (Accent Jobs)|02/09/2019

Zeer vriendelijk personeel dat mede gezorgd heeft voor een topdag!
Het was een unieke ervaring om een teambuilding te organiseren tussen het complex van Willy & Marlène (de beren :)).
Het ontbijt, BBQ en voorziene dranken waren allemaal zeer in orde.
We werden die dag begeleid door een persoonlijke ranger (Gaetan) die ons in de namiddag heeft meegenomen in de tip's en tricks voor een echte bushcraft!

Top vergaderzalen in Froidfontaine

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Froidfontaine? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Froidfontaine dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Froidfontaine

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Froidfontaine. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Froidfontaine was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Froidfontaine, Evenementenlocaties in Froidfontaine, Feestzalen in Froidfontaine, Trouwlocaties in Froidfontaine

Jouw vergaderzaal in Froidfontaine toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Froidfontaine. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: