header

Vergaderzalen in Dilsen-Stokkem

De mooiste vergaderzalen in Dilsen-Stokkem vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Dilsen-Stokkem!

Vergaderzalen in Dilsen-Stokkem

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Terhills Hotel

Terhills Hotel

Schrijf review 3.3 km

Boetiekhotel Terhills in Maasmechelen, Belgisch Limburg: 60 stijlvolle luxe kamers, een cosy bar-lounge, een brasseriestijl restaurant en een nieuw Meeting & Events Centre voor ruim 120 personen.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Stein-Urmond

Schrijf review 7.1 km

No Photo Available

Sentower Park

Schrijf review 8.5 km
Orshof

Orshof

Schrijf review 8.9 km

Orshof is een Kempische boerderij, gelegen aan de rand van de Solterheide. De tuinen vormen een groene overgang naar de omliggende natuur van de Duinengordel. Op het domein is een hotel, restaurant en seminariecentrum gevestigd.

Karting Genk

Karting Genk

Schrijf review 10.7 km

Vergeet 'traditionele' recepties, incentives en meetings, want teambuilding is zoveel leuker in een sportieve formule!

Thor Central

Thor Central

Schrijf review 12.1 km
La Butte aux Bois

La Butte aux Bois

Schrijf review 13.1 km
Botel Ophoven

Botel Ophoven

Schrijf review 14.6 km
Landal Mooi Zutendaal

Landal Mooi Zutendaal

Schrijf review 14.6 km

Landal Mooi Zutendaal is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje gecombineerd met teambuilding, cater

Kasteel Pietersheim

Kasteel Pietersheim

Schrijf review 15.1 km
Paardenstallen

Paardenstallen

Schrijf review 15.9 km
Buitenplaats Vaeshartelt

Buitenplaats Vaeshartelt

Schrijf review 16.9 km
Kasteelhoeve De Grote Hegge

Kasteelhoeve De Grote Hegge

Schrijf review 17.4 km
Château St. Gerlach

Château St. Gerlach

Schrijf review 19.1 km

Vergaderzalen in Dilsen-Stokkem

Ben je op zoek naar een vergaderzaal in Dilsen-Stokkem? eventplanner.be is de place to be. Op deze pagina vind je direct alle vergaderzalen in Dilsen-Stokkem (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Dilsen-Stokkem

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in Dilsen-Stokkem. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Dilsen-Stokkem. Voor 'vergaderzaal Dilsen-Stokkem' hebben we momenteel 14 opties.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de spotlight.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Limburg, Congreslocatie in Dilsen-Stokkem, Evenementenlocaties in Dilsen-Stokkem, Feestzalen in Dilsen-Stokkem, Trouwlocaties in Dilsen-Stokkem

Filters

Sorteer op afstand

Rond Dilsen-Stokkem

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties