Alle vergaderzalen in Scherpenheuvel-Zichem op een rij

De beste vergaderzalen in Scherpenheuvel-Zichem vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 14+ unieke vergaderzalen in Scherpenheuvel-Zichem. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

United MotorSports Company

Schrijf review Molenstede (5.3 km)

United MotorSports Company is ontstaan uit de passie van enkele verwoede racers die heel graag hun passie delen. We laten je meerijden met onze race-BMW M3 of onze Rally BMW 325i E30 maar even goed laten we je zelf het stuur nemen.

No Photo Available

Be-Housing - TRES bvba

Schrijf review Diest (5.7 km)

Bent u voor uw gasten, medewerkers, bezoekers, enz… op zoek naar betaalbare logeermogelijkheden voor uw toekomstige concerten of evenementen ? BE-HOUSING biedt u tal van mogelijkheden om te overnachten in Antwerpen, Brussel en Leuven!

Sint-Jansbergklooster

Sint-Jansbergklooster

Schrijf review Halen (7.9 km)

Het Sint-Jansbergklooster biedt een tot de verbeelding sprekend kader voor allerlei evenementen, bedrijfs-en privéfeesten, seminaries en workshops.

Craywinckelhof

Craywinckelhof

Schrijf review Lubbeek (12.2 km)

Craywinckelhof is een bijzondere evenementenlocatie met net dat tikkeltje meer. Ben je op zoek naar een feestzaal voor een speciale gelegenheid? Gevonden!

No Photo Available

Kasteel van Nieuwland - De Postiljon bvba

Schrijf review Aarschot (13.2 km)

Meetingcentrum Eenheid

Meetingcentrum Eenheid

Schrijf review Wezemaal (14.3 km)

Meetingcentrum Eenheid is een veelzijdige eventlocatie in de groene long rond Leuven.

Domein De Vesten

Domein De Vesten

Schrijf review Laakdal (15.8 km)

De Vesten is een monument in Laakdal. Ontdek ons domein waar we de meest memorabele feesten en bedrijfsevents organiseren.

The JAVA Coffee Company

The JAVA Coffee Company

Schrijf review Rotselaar (16.5 km)

Bij The JAVA Coffee Company kan je terecht voor een koffie-teambuilding, maar evengoed kan je gewoon gebruik maken van onze grote meeting room voor je eigen interne meetings.

Thiewinkel23

Thiewinkel23

Schrijf review Lummen (17.3 km)

Graag stel ik Thiewinkel23 even kort voor. Thiewinkel23 is een 30 jaren huis dat mooi gerenoveerd is. Je hebt ruimtes om de flexwerken, vergaderen, feesten.

No Photo Available

Huis ViventO bvba

Schrijf review Geel (17.4 km)

Bij Huis ViventO vind je geen saaie zaaltjes zoals er dertien in een dozijn gaan, maar wel ruimtes die baden in een huiselijke sfeer. Met houten vloeren, veel lichtinval en klein tuintje.

Virtual Secret

Virtual Secret

Schrijf review Geel (18.1 km)

Virtual Secret is een gespecialiseerd in Virtual reality escape room en VR arcade. Maar we zijn ook een ideale combinatie voor feestjes en vergaderingen.

La Source

La Source

Schrijf review Westerlo (18.5 km)

La Source is een state-of-the-art bistro/restaurant en eventlocatie in Westerlo langs de autosnelweg Antwerpen-Hasselt, en via de fly-over in Geel ook vanuit Leuven of Turnhout makkelijk toegankelijk.

APB Kamp C  Congrescentrum De Basis

APB Kamp C Congrescentrum De Basis

Schrijf review Westerlo (19.4 km)

Het energielaag conferentiecentrum De Basis is gelegen midden in het groene Westerlo op slechts twee kilometer van de E313. Het is de ideale locatie voor studiedagen, vergaderingen, teambuildings en opleidingen.

Rugby Club Leuven

Rugby Club Leuven

Schrijf review Kessel-Lo (19.6 km)

Rugby Club Leuven heeft 2 volledig vernieuwde vergaderzalen te beschikking. Een brainstorm houden of een presentatie geven, het kan! Ook een teambuilding behoort tot de mogelijkheden.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Scherpenheuvel-Zichem

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Scherpenheuvel-Zichem? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Scherpenheuvel-Zichem dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Scherpenheuvel-Zichem

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Scherpenheuvel-Zichem. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Scherpenheuvel-Zichem was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Scherpenheuvel-Zichem, Evenementenlocaties in Scherpenheuvel-Zichem, Feestzalen in Scherpenheuvel-Zichem, Trouwlocaties in Scherpenheuvel-Zichem

Jouw vergaderzaal in Scherpenheuvel-Zichem toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Scherpenheuvel-Zichem. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: