header

Vergaderzalen in Louvain-la-Neuve

De mooiste vergaderzalen in Louvain-la-Neuve vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Louvain-la-Neuve!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Louvain-la-Neuve'.
 • Kinepolis Braine

  Kinepolis Braine

  Nous organisons chaque année un super evènement cinéma du personnel à Kinépolis Braine l'Alleud et nous en sommes ravis.

  Nous organisons chaque année un super evènement cinéma du personnel à Kinépolis Braine l'Alleud et nous en sommes ravis.

  Béatrice d'Aoust - D'Ieteren - 17/07/2019

 • Kinepolis Braine

  Kinepolis Braine

  Très satisfaite

  Accueil chaleureux, très bon service et cadre parfait.

  Nathalie Lebrun - 17/07/2019

 • Kinepolis Braine

  Kinepolis Braine

  Endroit parfait pour l'organisation d'événements

  Facile d'accès, bien situé, agréable et confortable.
  L'équipe est top, flexible et disponible pour que nos événements soient toujours une réussite.
  Nous organisons minimum deux événements par an depuis plusieurs années, je recommande!

  Hélène Dassy - Underside - 17/07/2019

Vergaderzalen in Louvain-la-Neuve

Ben je op zoek naar een vergaderzaal in Louvain-la-Neuve? eventplanner.be is de place to be. Op deze pagina vind je razendsnel alle vergaderzalen in Louvain-la-Neuve (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Louvain-la-Neuve

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Louvain-la-Neuve. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Louvain-la-Neuve. Voor 'vergaderzaal Louvain-la-Neuve' hebben we momenteel 10 mogelijkheden.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Waals-Brabant [+Bruxelles], Congreslocatie in Louvain-la-Neuve, Evenementenlocaties in Louvain-la-Neuve, Feestzalen in Louvain-la-Neuve, Trouwlocaties in Louvain-la-Neuve

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!