MESA - Meetings & Events Support Association
Introductie van MESA - Meetings & Evenementen Ondersteuning Vereniging
MESA - Meetings & Events Support Association|
5 augustus 2021

Nieuwe Event Support Trade Association gelanceerd op 1 juli 2021


De Meetings and Events Support Association (MESA) is opgericht om innovatie in de meeting- en evenementenbranche te omarmen en te ondersteunen.


Het hoofddoel van de nieuwe organisatie is het creëren van een gemeenschapsnetwerk van bedrijven en een 'people-first' ethos, samenwerkend en samenwerkend met frisse nieuwe ideeën. De oprichters van de handelsvereniging zonder winstoogmerk zijn onder meer Sandie McCoubrey, die een langdurige relatie heeft met veel van de grote spelers in de branche, die de directeur van lidmaatschapsdiensten op zich neemt. Formeel was ze hoofd ledenservice bij het Meeting Design Institute. Adam Fillary is een serie-ondernemer en specialist in persoonlijke netwerken. Adam wordt directeur van de strategie en het verplaatsen van de wereldwijde aanwezigheid van de organisatie. Tot slot zal Gordon Glenister de rol van directeur communicatie op zich nemen. Gordon is een influencer marketing- en lidmaatschapsspecialist en brengt veel ervaring mee in de verenigingssector, brede gebruikers van online en in-person meetings.


MESA heeft ook een stuurgroep opgericht en bestaat uit John Martinez, CEO en oprichter van Shocklogic, Jelmer Van Ast, CEO en oprichter van Conference Compass, Felix Stroud-Allen CEO en oprichter van CrowdComms, Danny Stevens, CEO en oprichter van fielddrive en Sébastien Braun , CEO en oprichter van idloom. Deze organisaties zijn ook beschermheren geworden van de nieuwe organisatie.


MESA organiseerde in mei 2021 haar eerste online rondetafel-evenement voor oprichters met leden van de stuurgroep en met andere oprichters met toonaangevende evenementachtergronden. Het evenement werd voorgezeten door Gordon Glenister en bracht een aantal geweldige inzichten aan het licht over hoe het was voor de oprichter gedurende een uitdagende 12 maanden.


De nieuwe vereniging zal regelmatig oprichters- en teamledenvergaderingen houden, marktevenementen om in contact te komen met planners van vergaderingen en gemeenschapsgroepen om te netwerken en beste praktijken op te bouwen. Alle leden zijn geaccrediteerd en ondertekenen een professionele gedragscode.


Gordon Glenister, directeur communicatie van MESA: “Gemeenschap is alles en het opbouwen van relaties op basis van vertrouwen en uitmuntendheid vormt de kern van ons ethos. MESA is gebaseerd op het principe om een verschil te maken voor de miljardenevenementenindustrie”.


Jelmer van Ast, oprichter en CEO van Conference Compass zei: "De afgelopen 15 maanden hebben het belang van innovatie voor de toekomst van onze industrie aangetoond. Tegelijkertijd heeft het de bedrijfscultuur gepromoot als de nummer 1 prioriteit voor alle CEO's. trots om lid te zijn van MESA, dat is opgericht om beide te bevorderen."


MESA is bekroond met de 1e plaats en een geldprijs voor een innovatie-uitdaging gecreëerd door 12rPrizes en Realise.Me. De wedstrijd was bedoeld om creatief denken uit te lokken bij de hoofden van de topevenementenindustrie om de sector te helpen uit de lockdown te komen. Een openbare presentatie volgt en we zullen u binnenkort op de hoogte houden. Het winnende concept voor een Remote Event Concierge Service genaamd TRIPS zal tijdens CONFEX 2021 in gebruik worden genomen.


Als u meer wilt weten over de MESA, neem dan contact op met https://mesa.events.idloom.com/mesa


MESA is een gemeenschap van professionals op het gebied van vergader- en evenementondersteuning die de evenementen- en vergaderindustrie vertegenwoordigen.


Neem voor meer informatie contact op met:


Vergaderingen & Evenementen Ondersteuning Vereniging

Gordon Glenister, directeur communicatie Tel: 0044 7923 318930

bekijk origineel

Like Reageer