Kasteel Fruithof
Welkom in het nieuwe Kasteel Fruithof! Verborgen parel in Boechout.
Kasteel Fruithof|
27 May 2021

De voorbije maanden hebben we dankbaar gebruikt gemaakt van de uitzonderlijke periode om Kasteel Fruithof in een nieuw jasje te steken. De identiteit werd opgefrist en we zorgden voor enkele eigentijdse en eigenwijze interieurstijlen waaruit je voortaan kan kiezen voor je event.


Samen met de eigenaar zijn we aan de slag gegaan om enkele toffe concepten en mogelijkheden uit te werken voor evenementen in het kasteel. Nu er terug events mogen georganiseerd worden zijn ze er in het kasteel meer dan ooit klaar voor!

     

Grandeur en authenticiteit met een eigenwijs karakter

Verborgen parel in een groene oase van rust

Het karaktervolle Kasteel Fruithof dateert uit de zestiende eeuw en zowel het gebouw, de koetshuizen als de feeërieke vijver zijn gelegen in een groene oase van rust in Boechout, op een boogscheut van Antwerpen.

 

Door zijn verschillende kamers en prachtige grote tuin is het kasteel een uitermate flexibel inzetbare locatie, geschikte voor zakelijke en private events, gaande van 10 tot 300 gasten, zowel indoor als outdoor!

 

Het eventteam van het kasteel gaat met veel plezier aan de slag om van elk huwelijksfeest, teambuilding, meeting of zakelijk diner een magisch evenement te maken! Volledig op maat, overgoten met frisse ideeën en verfijnde catering, zodat er zorgeloos kan genoten worden van elk feest!

 

Kasteel Fruithof is het perfecte kader voor het hosten van elk event. Van intiem dineren in een authentiek kader met piano, vergaderen in een van de aparte meetingrooms, in het najaar weer de nacht in dansen met vrienden of collega’s, of bij mooi weer gebruik maken van de tuin voor een stijlvolle ceremonie en receptie aan de magische vijver: in Kasteel Fruithof kan het allemaal.

 

Huwelijksfeesten, communie- en andere familiale-aangelegenheden, zakelijke meetings, productlanceringen of commerciële events, workshops, persvoorstellingen, ..... De prachtige zalen bieden een breed spectrum aan mogelijkheden en samen met het aanwezige eventteam zorgen ze voor een passende oplossing voor elk event.


Kasteel Fruithof

Fruithoflaan 15

2530 Boechout

www.kasteel-fruithof.be

events@kasteel-fruithof.be

Davy Luyten (mobiel +32 (0) 478 28 27 83) of Sander Heyns (mobiel +32 (0) 497 57 25 79)

Like Reageer