Event Masters
Uitnodiging // Op zoek naar korte, scherpe en energieke online teambuildingactiviteiten?
Event Masters|
15 maart 2021

Maak op 23 maart kennis met onze meeting energizers. Deze activiteiten zijn speciaal ontworpen om het energieniveau te verhogen en het pad voor productieve communicatie tijdens de komende vergadering te vergemakkelijken. Of gebruik onze energizers als de ideale pauze voor weer een thuiswerkdag. Deze energizers zorgen ervoor dat uw team aan het lachen is en samen plezier heeft. Tijd om opnieuw verbinding te maken!


Praktisch?

In een half uur zullen we je door al onze energizers leiden en hun belangrijkste voordelen uitleggen. Aan het einde van onze tijd ontdek je Body Rap Remote. Een funky gehandschoende groepsactiviteit vol energie! Je begint aan een reeks body sounds onder leiding van onze charismatische dirigent. Samen creër je een kleurrijk en opbeurend muzikaal spektakel.


Onze Sneakpreview vindt plaats op dinsdag 23 maart vanuit je eigen huiskamer of kantoorruimte. Het evenement begint om 10.00 uur lokale tijd. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Uw deelname is gratis.


Registreer nu en maak je klaar om te leren hoe je je team een boost kunt geven! https://sneakpreview.eventmasters.be/event.php?eid=16

bekijk origineel

Like Reageer