Ecco La Luna
Discover our new online team building formats!
Ecco La Luna|
3 maart 2021

The Team Social

 

Spel dat zuiver gericht is op interactie en fun. De deelnemers worden verwelkomd in een online lobby waar de teams worden samengesteld. Vervolgens doorlopen ze gedurende 60 minuten verschillende soorten mini games zoals trivia, buzzer game, fun-fact-match en team pictionary waarbij je als team samen aan 1 tekening werkt. Deze online teambuilding verloopt volledig via de webbrowser. De deelnemers hoeven dus geen app te installeren op hun smartphone.

 

Arctic Survival Escape Game

 

Test je virtuele overlevingsinstincten in een race tegen de klok! Halverwege een poolexpeditie zijn jullie de gids kwijt geraakt. Door de aankomende storm raken jullie gedesoriënteerd en moeten jullie noodgedwongen schuilen en op zoek naar hulp.


Art Heist Escape Game

 

Escape Game waarbij het je doel is om als team te ontsnappen uit een kamer waar zonet een kunstroof werd gepleegd. Werk als team samen om de code te kraken en te ontsnappen voor de tijd om is. De deelnemers zullen bewijsmateriaal moeten bestuderen en cryptische berichten moeten ontcijferen! Met behulp van augmented reality-technologie zullen teams de juiste objecten moeten scannen om codes en hints te ontdekken.

Like Reageer