BrainCross Mobile Events bv
Onze klant Barry Callebaut Group aan het woord over hun "Europese roadshow"
BrainCross Mobile Events bv|
12 February 2024

“Wij zijn blij onze ervaring te delen over de impact die de Europese roadshow, verzorgd door BrainCross Mobile Events, heeft gehad op ons!" https://youtu.be/qIeyXjJyi18


Onlangs hebben we de mogelijkheid gehad om een Europese roadshow in te zetten. Roadshowmarketing hebben we ervaren als een onderscheidend concept voor onze organisatie.


Ten eerste heeft de Europese roadshow ons een ongekend bereik gegeven. Met de mobiele innovatieve units van BrainCross konden we onze boodschap op een mooie wijze overbrengen op diverse locaties door heel Europa. Dit heeft ons geholpen om nieuwe markten te betreden, potentiële klanten aan te trekken en ons merk Callebaut te versterken. Het vermogen om onze eigen identiteit te behouden en ons te onderscheiden van concurrenten was van grote waarde.


Maar wat nog onderscheidender was, is dat de Europese roadshow als een verplaatsbare beurstand fungeerde. Dit betekende dat we niet langer beperkt waren tot één beurslocatie, maar dat we onze boodschap flexibel konden verspreiden op verschillende evenementen en locaties. Dit heeft ons de mogelijkheid gegeven om ons publiek op een gerichte en effectieve manier te bereiken, waarbij we de kosten van het investeren in een aparte beursstands hebben kunnen reduceren.


Dankzij de Europese roadshow van BrainCross hebben we niet alleen onze zichtbaarheid vergroot, maar hebben we ook daadwerkelijk nieuwe zakelijke kansen gegenereerd. Het vermogen om ons merk op meerdere locaties in Europa te presenteren, heeft geleid tot waardevolle leads en concrete deals.


Kortom, wij kunnen bevestigen dat de Europese roadshow verzorgd door BrainCross Mobile Events veel waarde heeft toegevoegd aan ons bedrijf.“


Benieuwd naar hoe wij jouw bedrijf van dienst kunnen zijn?


Neem contact op via info@brain-cross.com of bekijk de website via www.braincross.nl

Like Reageer