Moodmaker Events
Teambuilding Zeepkisten GP in het prachtige Wolvenbos
Moodmaker Events|
26 March 2023

In het prachtige kader van het Wolvenbos mocht Moodmaker 165 enthousiastelingen ontvangen voor een unieke teambuilding Zeepkisten Grand Prix.


Een Zeepkist is veel meer dan wat planken en wielen. Het bouwen ervan vereist immers een flinke dosis groepswerk, overleg en communicatie.


Tijdens de Teambuilding Zeepkistenrace moeten jullie als team dan ook de handen in elkaar slaan: jullie bouwen de zeepkist, testen de veiligheid en personaliseren het koetswerk. Welk team wint de race en welk team heeft de meest unieke bolide gebouwd?


De teambuilding Zeepkisten Grand Prix is een event met een hoge WOW-factor waar werkelijk iedereen zich goed bij voelt. Ben je planmatig, creatief, sportief of juist competitief ingesteld? Iedereen vindt zijn/haar gading.


Het design van de zeepkisten is een eigen Moodmaker-ontwerp. Onze zeepkisten zijn voorzien van een heuse stuurinrichting met remsysteem.


Bij de ontwikkeling van de teambuilding hebben we er bovendien voor gezorgd dat we alle competenties aanspreken: het bouwen vergt logisch nadenken en teamwork, het ontwikkelen van de carrosserie omhelst het creatieve luik en de race spreekt dan weer sportieve en competitief ingestelde personen aan.


Moodmaker heeft 50 zeepkisten in eigen beheer, meteen goed voor groepen tot 400 personen!

Like Reageer