HintSeekers
HintSeekers ontwikkelde de allereerste Museum Escape Game in België, the making of!
HintSeekers|
15 februari 2023

De AfricaMuseumQuest is de eerste Museum Escape Game in België, dit in het schitterende AfricaMuseum te Tervuren!


Slaag jij er in om de AfricaMuseumQuest tot een goed einde te brengen? De AfricaMuseumQuest is een interactief spel waarbij u als bezoeker twee tijdsreizigers uit het Kinshasa van de toekomst moet helpen om terug thuis te raken. Het spel speelt zich af in de verschillende zalen van het AfricaMuseum en omvat meerdere raadsels die je enkel kan oplossen door alle hints verborgen in de permanente tentoonstelling te ontrafelen.


De AfricaMuseumQuest is uniek in België. Los alle puzzels en raadsels op en verzamel alle tips die je nodig hebt om de AfricaMuseumQuest op te lossen. Je krijgt de kans om het AfricaMuseum op een unieke manier te ontdekken en tegelijk een spannende en boeiende escape game te spelen die volledig is afgestemd op de permanente exhibitie van het AfricaMuseum.


Interesse om dit interactief spel met vrienden/familie/collega's eens uit te proberen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen via HintSeekers!


Tevens kunnen we (eventueel in combinatie met andere activiteiten) instaan voor een schitterende teambuilding! Bezoek hiervoor onze website: https://www.hintseekers.be/nl/teambuilding/

Like Reageer