ACC Belgium
Open brief eventlocaties
ACC Belgium|
23 maart 2020

Beste partner,


U bent - als beheerder van een eventlocatie - samen met de volledige eventindustrie vol in het hart geraakt door de Coronacrisis.


Live bestaat vandaag immers niet meer!

Wij richten deze open brief dan ook naar al onze partners eventlocaties ...

Wij richten deze open brief naar u ...

Wij richten deze open vragen nu


First booked, first rebooked

De eventbureaus proberen maximaal de door overmacht geannuleerde events te verschuiven naar een latere datum, bij voorkeur in 2020. Zo blijft de omzet voor alle partners in 2020 gegarandeerd.


Wij dringen er dan ook op aan dat eventbureaus, die reeds een eventlocatie hadden gecontracteerd, een éénmalige en in de tijd beperkte voorrang krijgen tov nieuwe aanvragen om hun door overmacht geannuleerd event te verplaatsen naar een nieuwe datum in 2020.


Geef hen die mogelijkheid onder het principe ‘first booked, first rebooked’ en dit tot 05.04.2020 (voorlopig einde lockdown). Daarna gelden terug de regels van vraag en aanbod.


Kunnen wij hiervoor op jullie rekenen?


Voorschotten

De eventbureaus vragen met aandrang dat het reeds betaalde voorschot voor de huur van een locatie bij annulering door overmacht kan aangewend worden voor een nieuwedatum. Door de annuleringskost tot een minimum te herleiden, activeren wij vandaag de beslissing van de klant om het event naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Kunnen wij hiervoor op jullie rekenen?


Elke crisis biedt opportuniteiten!

De opportuniteit om een goed contact uit te bouwen tot een stevig partnership.

De opportuniteit om een stevig partnership in de toekomst veilig te stellen, samen!

Wij vragen u met aandrang om vandaag solidair op bovenstaande vragen een positief antwoord te geven.

Enkel dan stellen wij onze gezamenlijke toekomst vandaag veilig voor morgen.


Dank voor uw partnership!



Bert Knuts

Voorzitter ACC Expert Center Event Marketing

CEO Event Masters


Johan Vandepoel

CEO ACC



De eventbureaus, aangesloten bij ACC, zijn:

Act!events, Alice Events, Balthazar, Boris Agency, Butik, Cecoforma, Citycubes, Clouds, Conrad Consulting, Cum Laude, Cravat, D-Side, DDG, DDMC, Demonstr8, Escape, Eventique, Event Masters, Event Mosaic, FastForward, Jada, KonseptS; MeetMarcel, NewBallsPlease, Openthefridge, Profirst, PushToTalk, Sunset, Sylvester, The Event Pilots, The Oval Office, To The Point, Verhulst & Partners, VO Event, Way2Events, We make you happy, White Rabbit


Like Reageer