The Oval Office
The Oval Office zet Pineau des Charentes op de cocktaillijst
The Oval Office|
28 juni 2022

We mogen deze zomer eindelijk weer volop genieten. Festivals, zomerbars, barbecues, tuin- en strandfeestjes, ... here we come! Meer dan ooit willen we onvergetelijke momenten beleven. Met de campagne Upgrade Your Moment voor het Comité national du Pineau des Charentes wil The Oval Office bij de Vlaming awareness creëren voor de traditionele Franse aperitiefdrank Pineau des Charentes die het verdient om (her)ontdekt te worden. Deze zomer start de campagne met de lancering van de Pineau Ginger Bliss, een nieuwe heerlijke cocktail bedacht door bartender Rob ‘Big Daddy’ Biesmans, summer experiences in strand- en zomerbars Bocadero en Gazon en een online campagne.


Pineau Ginger Bliss

Om tegemoet te komen aan de vraag van jonge generaties die bestaande smaken graag combineren tot iets nieuws dat beter past bij hun wereld, bedacht Rob Biesmans, één van België’s bekendste bartenders en eigenaar van de bekroonde Hasseltse cocktailbar Koks & Tales de Pineau Ginger Bliss.


Upgrade your moment 

Niet toevallig luidt de boodschap van de campagne Upgrade Your Moment. Deze zomer zorgt Pineau des Charentes voor onvergetelijke momenten tijdens pop-up zomerevents. Op de zomerbar Gazon in Gent werd een authentieke Franse petanquebaan aangelegd waar je je samen met vrienden kan wagen aan een partijtje jeux des boules. En op het stadsstrand Bocadero in Antwerpen wordt elke donderdag een Pineau-moment georganiseerd. Influencers zullen er via de sociale media voor zorgen dat niemand hier een moment van hoeft te missen. De campagne loopt ook via display ads.

Like Reageer