JADA events
WE ARE BACK en open the door for you!
JADA events|
10 February 2022

Antwerp Engineering Company (AEC) was jarenlang dé locatie op het Antwerpse Eilandje. De nieuwe eigenaars willen de zaal laten herleven als nooit tevoren. Een historische eventlocatie met een hart, dat speciaal voor jou de deuren wagenwijd open zet op dinsdag 22 februari. Boek nu je live bezoek en we zetten de koffie of thee al klaar!


De unieke – terug op de markt – eventlocatie AEC wordt de komende jaren dan ook the place to be voor jouw volgende bedrijfsfeest, seminarie, productvoorstelling, party, huwelijk, …. Niet minder dan 1500 m² aan eventruimte met een ingerichte keuken, vlotte toegang voor op- en afbouw en basis licht- en geluidsinstallaties staan ter beschikking voor een schitterende live beleving.


Je hebt de keuze tussen 4 cateringpartners: JM Catering, De Feestarchitect, My Gusto en The Skinny Chef, die met zijn hype foodtruck op de plaza kan staan. Breng je ideeën dan ook in een handomdraai tot leven in deze multi-inzetbare locatie. Preview op www.aec.be.


Boek nu je vrijblijvend live bezoek op dinsdag 22 februari via info@aec.be. Je mag zelf aangeven wanneer het jou het beste past, zolang we maar een seintje vooraf krijgen, zodat we je een optimaal ontvangst kunnen geven met bereikbaarheidsinstructies.

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 11 February 2022

💪