header

Congreslocatie in Villers-le-Bouillet

De origineelste congreslocatie in Villers-le-Bouillet vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete congreslocatie in Villers-le-Bouillet!

Congreslocatie in Villers-le-Bouillet

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

No Photo Available

Palais des Congrès

Schrijf review 21.3 km
Kinepolis Luik

Kinepolis Luik

Schrijf review 21.5 km

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in 'la ville ardente' Luik, ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer? Ontdek dan hier alle troeven van Kinepolis Luik.

BluePoint Liège

BluePoint Liège

15 reviews 22.3 km

BluePoint Liège is uw partner bij uitstek voor vergaderingen, opleidingen, seminaries, congressen en evenementen.

No Photo Available

Espace Georges Truffaut

Schrijf review 23.8 km

No Photo Available

La Fabrik

Schrijf review 27.4 km
Martin's Rentmeesterij

Martin's Rentmeesterij

Schrijf review 33.2 km
Namur Expo

Namur Expo

Schrijf review 33.3 km

Namur Expo, aux cœur de la région Wallonne.

Onder de brug

Onder de brug

Schrijf review 37.3 km
Kinepolis Hasselt

Kinepolis Hasselt

3 reviews 38.9 km

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Hasselt, ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met wagen en openbaar vervoer? Dan moet je beslist de troeven van Kinepolis Hasselt ontdekken.

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review 39.3 km

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review 39.3 km

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review 39.3 km

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.65/10. Gebaseerd op 18 reviews over bedrijven in de categorie 'Congreslocatie in Villers-le-Bouillet'.
 • BluePoint Liège

  BluePoint Liège

  Parfait de A à Z

  Tout est dit dans le titre: que ce soit l'accueil, l'accompagnement pour mettre en place son événement, la disponibilité du personnel le jour J, le cadre exceptionnel du lieu... tout était parfait!

  Audrey Routiaux - UCM - 28/10/2019

 • BluePoint Liège

  BluePoint Liège

  Organization Symposium

  Nice venue, enough parking spaces, easy acces.
  Digital equipement and help from the people on site.
  Good catering.

  Kristin Beeckman - AOTrauma Belgium-Luxemburg - 15/10/2019

 • BluePoint Liège

  BluePoint Liège

  Un centre de conférence exceptionnel!

  Grâce à toute l'équipe du Bluepoint de Liège ma conférence médicale a été un véritable succès.
  La qualité des locaux, du matériel informatique mis à disposition, du catering, des serveurs, de l'équipe événementiel (Manuel et Bernardine) ont fait de cette soirée, une soirée d'exception!
  A noter également, un accès facile en voiture (parking aisé) et l'ensemble du centre de conférence est magnifiquement tenu (propreté, abord et jardin entretenu).
  Je me réjousi d'organiser mon prochain événement là-bas.

  Julie Crèvecoeur - Centre de Sénologie - 07/10/2019

 • BluePoint Liège

  BluePoint Liège

  professionele service met een goede prijs/kwaliteitsverhouding

  Aangename ruimte om vergaderingen te organiseren. Het personeel is zeer vriendelijk en professioneel, vlugge reactie/actie bij vragen. Catering zeer verzorgd en lekker ! Qua locatie is het ook gemakkelijk te vinden, ideaal om uit verschillende uithoeken van België te komen.

  natasja vallé - yves rocher - 07/10/2019

Congreslocatie in Villers-le-Bouillet

Op zoek naar een congreslocatie in Villers-le-Bouillet? eventplanner.be is de place to be. In onderstaande overzicht vind je onmiddellijk alle congreslocatie in Villers-le-Bouillet (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte congreslocatie!

Huur een congreslocatie in Villers-le-Bouillet

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een congreslocatie in Villers-le-Bouillet. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een overzicht van alle congreslocatie in de buurt van Villers-le-Bouillet. Voor 'congreslocatie Villers-le-Bouillet' hebben we momenteel 12 alternatieven.

Jouw congreslocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw congreslocatie in de kijker.

Relevante links: Congreslocatie in de provincie Luik, Evenementenlocaties in Villers-le-Bouillet, Feestzalen in Villers-le-Bouillet, Trouwlocaties in Villers-le-Bouillet, Vergaderzalen in Villers-le-Bouillet

Filters

Sorteer op afstand

Rond Villers-le-Bouillet

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties