header

Vergaderzalen in Deinze

De mooiste vergaderzalen in Deinze vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Deinze !

Vergaderzalen in Deinze

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.45/10. Gebaseerd op 13 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Deinze '.
 • Opera Gent

  Opera Gent

  Opera Gent mooiste locatie!

  De grandeur van het gebouw en de magnifieke zalen dragen bij tot het slagen van ieder event, van B2B tot privé trouwfeest. Combineer dit dan nog eens met perfecte opvang en begeleiding door Inge Vekemans en alles loopt op wieltjes. Doe zo verder!

  Stefan De Cleene - Foodstories - 19/11/2019

 • Edville Academy

  Edville Academy

  Out of the box

  De Edville Academiy is een out-of-the-box eventruimte in een architecturale parel. Goede ontvangst en service van een enthousiast team, dat je event uniek en representabel maakt. Toppertje! Bedankt!

  Alexander Van Britsom - BRITSOM PHILIPS - 17/01/2019

 • Edville Academy

  Edville Academy

  Top locatie

  Dit aangenaam verblijf inclusief vriendelijk en behulpzaam personeel, aanrader! Alsook de bereikbaarheid en de groene omgeving. Voor herhaling vatbaar

  Gert Hoebies - N V Randy Raket - 17/01/2019

 • Edville Academy

  Edville Academy

  aangenaam verrast

  Aanvankelijk sceptisch maar door de ontspannen sfeer van de omgeving en de medewerkers smolt die als sneeuw voor de zon. Gemakkelijk bereikbaar via zowel de E40 als de E17 maakte het voor iedereen eenvoudig op locatie te geraken. Dank je!

  Andries Tiels - REX - 10/01/2019

Vergaderzalen in Deinze

Op zoek naar een vergaderzaal in Deinze ? eventplanner.be is de place to be. Op deze pagina vind je direct alle vergaderzalen in Deinze (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Deinze

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in Deinze . Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een lijst van alle vergaderzalen in de buurt van Deinze . Voor 'vergaderzaal Deinze ' hebben we momenteel 39 mogelijkheden.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Oost-Vlaanderen, Congreslocatie in Deinze , Evenementenlocaties in Deinze , Feestzalen in Deinze , Trouwlocaties in Deinze

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!