Meerskat
Eindejaar foto-activaties met instant geprinte foto's
Meerskat|
12 november 2023

Het najaar is volop bezig en de Sinterklaas-, Kerst- en andere Nieuwjaarsfeestjes staan voor de deur. Met Meerskat zorgen we voor foto-activaties op grote en kleine (bedrijfs)events, telkens met instant printjes.


✅ GREEN SCREEN MET LIVE-FOTOGRAAF


Wanneer het speciaal en uniek mag zijn, dan is de green screen dé foto-animatie bij uitstek. Met de mobiele fotostudio fotograferen we de gasten voor een groen doek en plaatsen we hen in een surrealistische omgeving. Met meer dan twintig thema's en 50 losse achtergronden is er voldoende keuze.


📸 WILLY - PHOTOBOOTH - WOODBOOTH


Maak kennis met Willy Woodbooth, onze elegante houten photobooth. Hij legt onvergetelijke herinneringen en lachende gezichten vast, is eenvoudig in gebruik en print alle foto's meteen af. Met zijn mooie houten look is hij ook een leuke eye-catcher op elk bedrijfsevent.


❤️ RODE LOPER-FOTOGRAFIE


Ontvang uw gasten als echt Hollywoodsterren met onze Rode Loper-fotografie. Bij ontvangst wordt iedereen gefotografeerd en tijdens het event worden deze foto's uitgeprint én in een gepersonaliseerd en branded mapje geplakt. Op het einde legt u deze aan de uitgang. Zo heeft iedere gast een uniek en gepersonaliseerd aandenken.


🤝 COMBINATIES


Geen bedrijfsevenement zonder een sfeerfotograaf. Met onze jarenlange ervaring leggen we graag uw event van begin tot einde vast. Combineer een sfeerfotograaf met een green screen photobooth en/of Rode loper-fotografie. Win-win.


👉 CONCLUSIE


Bekijk onze projecten voor Lapperre, Ethias, DAF, Domino's Pizza, HelloFresh, De Watergroep, Cordeel, Atlas Copco, DHL en vele andere op onze website.


📲 http://www.meerskat.be

Like Reageer