Evenementenverzekering

Op zoek naar 'evenementenverzekering'? In onze database vind je alle leveranciers die evenementenverzekering aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'evenementenverzekering'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

No Photo Available

Klap No Risk Events

Schrijf review Amsterdam

No Risk Events is dé specialist voor uw evenementenverzekering. Materialen: verzekerd. Slecht weer: verzekerd. Geld: verzekerd. Annulering: verzekerd. Zieke artiest: verzekerd. Aansprakelijkheid: verzekerd. Winst: verzekerd. Altijd op maat.

Aon Evenementenverzekering

Aon Evenementenverzekering

Schrijf review Noordwijk

Het organiseren van een evenement zoals een sporttoernooi voor amateurverenigingen of een bedrijfsfeest brengt financiële risico's met zich mee. Aon helpt u inzicht te krijgen in deze risico's en biedt met de Aon Evenementenverzekering.

No Photo Available

Verzekeringskantoor Verheyen

Schrijf review Deurne

Onze specialiteit bestaat erin om de échte risico’s van organisatoren in kaart te brengen en oplossingen aan te reiken. Dit doen we voor alle soorten events zoals B2B, congressen, festivals, concerten, beurzen,…

No Photo Available

Vander Haeghen & Co

Schrijf review Brussel

Wat als er zich vóór, tijdens of na uw evenement onverwachte problemen voordoen? Om al uw publieke, professionele of privé-evenementen te verzekeren, stellen wij u deze verzekering voor.

Add you event company to this list?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Evenementenverzekering

Op zoek naar 'evenementenverzekering' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op onze website vind je niet minder dan 4 bedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Evenementenverzekering: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor evenementenverzekering in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor diensten als evenementenverzekering, evenementenverzekeringen, evenementenverzekering afsluiten, afsluiten evenementenverzekering, evenementenverzekering kosten, vergelijken evenementenverzekering, evenementenverzekering vergelijken, doorlopende evenementenverzekering, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Leverancier aanmelden

Voeg zelf kosteloos een firma toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar evenementenverzekering. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: evenementenverzekeringen, evenementenverzekering afsluiten, afsluiten evenementenverzekering, evenementenverzekering kosten, vergelijken evenementenverzekering, evenementenverzekering vergelijken, doorlopende evenementenverzekering, ...

Artikels

Altijd goed verzekerd met de Aon Evenementenverzekering

Altijd goed verzekerd met de Aon Evenementenverzekering

Hoe goed je de organisatie van jouw evenementen ook voor elkaar hebt, er kan altijd iets misgaan. Een artiest wordt ziek, een bezoeker stelt je aansprakelijk of je moet het evenement afgelasten door plotseling noodweer.

Evenementenverzekering CLC-VECTA krijgt nieuwe naam en wordt goedkoper

Evenementenverzekering CLC-VECTA krijgt nieuwe naam en wordt goedkoper

Het VECTA Garantiefonds, de door leden van CLC-VECTA exclusief aan opdrachtgevers aan te bieden evenementenverzekering, krijgt met ingang van 1 april a.s. de nieuwe naam 'CLC-VECTA event verzekering'.

Event verzekeringen

Event verzekeringen

Tegenwoordig kan je ongeveer alle aspecten van je evenement verzekeren. Wat is mogelijk? Waar trek je de grens? Alex van Poppel, specialist in evenementenverzekeringen, is te gast in onze studio.

Slecht weer verzekering noodzakelijk voor festival organisatoren

Slecht weer verzekering noodzakelijk voor festival organisatoren

Festivals en onweer: geen goede combinatie. Diverse drama's hebben zich afgelopen jaren voorgedaan als gevolg van noodweer tijdens festivals.

Verzekerd van een goed feest!

Verzekerd van een goed feest!

No Risk Events weet, als event-verzekeraar, uit ervaring dat bij het organiseren van een evenement veel komt kijken. Je moet aan allerlei dingen denken en er valt veel te regelen... Er kan dus ook heel wat misgaan.

Verzekerd van een goed event!

Verzekerd van een goed event!

No Risk Events verzekert verschillende feesten tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Sterke dekkingen aan scherpe prijzen maken jouw event waterdicht en sluiten alle risico's uit.

7 redenen waarom grote en middelgrote evenementen na Corona niet zomaar terug zijn

7 redenen waarom grote en middelgrote evenementen na Corona niet zomaar terug zijn

COLUMN - Vaccin lijkt een toverwoord voor evenementen. Want als er een vaccin is, dan mogen massale evenementen weer. Maar kùnnen evenementen ook?