header

Make-Up Artist

Zoek je 'make-up artist'? Op onze website vind je eventleveranciers die make-up artist aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'make-up artist'.
 • Elni

  Elni

  Stijl en kleur analyse Elni

  We hebben een stijl en kleur analyse gevolgd bij Elni. We vonden het super aangenaam en zeer interessant. De cursus werd bijzonder vlot gebracht. De interactie was echt heel leuk en iedereen voelt zich direct op zijn gemak. Echt een aanrader!

  Anneloor Van den Bossche - 23/12/2018

 • Elni

  Elni

  Workshop kleur en stijl

  Toffe workshop. Professionele en vriendelijke begeleiding.

  Vincent Verhasselt - 23/12/2018

 • Elni

  Elni

  Teambuilding

  We hebben met de collega's een teambuilding kleur en stijl advies gevolgd bij elni, was heel leerrijk en tegelijk ook ontspannen sfeertje. Aanrader!

  Niels Beullens - 23/12/2018

Make-Up Artist

Op zoek naar 'make-up artist'? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je niet minder dan eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze eventbedrijven helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Make-up artist: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor make-up artist in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als make-up artist, make-up, makeup, make up, mua, make-up studio, makeup artist, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.be terecht.

Eventleverancier toevoegen

Je kan zelf kosteloos een firma toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar make-up artist.

Tags: make-up, makeup, make up, mua, make-up studio, makeup artist, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties