Events in the sky
Nodig jouw relaties uit voor Dinner In The Sky 2.0! 100% #coronaproof
Events in the sky|
30 June 2020

DINNER IN THE SKY is een unieke ervaring die stadssensaties combineert met culinaire hoogtepunten door regionale Michelin-topchefs. Het is een leuke en unieke gelegenheid om de skyline van de mooiste Belgische steden op de meest buitengewone manier te ontdekken. DINNER IN THE SKY is een evenement bedoeld voor iedereen die een gewone maaltijd wil transformeren in een magisch moment dat een blijvende indruk op uw gasten zal achterlaten. 1 platform, 8 individuele tafels, 32 gasten en 1 Michelin-topchef ... Dit is het recept voor een onvergetelijke gastronomische ervaring met een ongeëvenaard uitzicht over de stad en de omgeving terwijl u wordt verwend met heerlijke gerechten en drankjes. De steden voor de editie in 2020 zijn verspreid over heel België. ANTWERPEN, BRUSSEL, KORTRIJK en ALDEN BIESEN staan klaar om u te verwelkomen!


We willen dat uw gasten zich thuis voelen vanaf het eerste moment dat ze DINNER IN THE SKY ervaren. Bij ons draait het niet alleen om het diner, het is een speciaal moment dat u met uw gasten deelt om plezier te hebben, netwerken te creëren en een once-in-a-lifetime ervaring te delen. In 2020 wordt een gloednieuwe set-up voorgesteld wat het mogelijk maakt om een private tafel te boeken voor 4 personen. In totaal bieden 8 tafels van 4 personen plaats voor 32 genodigden.


We zijn 100% Coranaproof. We ontvangen de mensen voorzien met de nodige handgel, ... Mensen zitten aan ronde tafeltjes van 4 personen met meer dan voldoende afstand. Het evenement vindt plaats in de buitenlucht (met verwarming en regenprotectie).


Tel 011 539 500 - info@dinnerinthesky.be - https://dinnerinthesky.be

Like Reageer