Watt17 part of Witti Group

Watt17 part of Witti Group

  • Koeltorenlaan 9, 3550 Heusden-Zolder, België

In het verleden werd in dit statige industriële gebouw de energie opgewekt om de machines van de voormalige steenkoolmijn van Heusden-Zolder van stroom te voorzien. Vandaag zit Watt17 nog steeds vol energie dankzij de twee evenementenzalen Bovengrond en Ondergrond.

 

Heb je een personeelsfeest, congres, beurs of ander event in het vooruitzicht? Kom dan zeker eens langs. Watt17 is een parel voor liefhebbers van industrieel erfgoed en de omliggende accommodaties zorgen voor onuitputtelijke creatieve mogelijkheden.

 

WATT17 | ONDERGROND

Weg met de standaard decoratie, less is more. Ben je fan van dit principe ga dan voor deze prachtige industriële locatie. In zaal 'Ondergrond' worden unieke materialen gebruikt voor de aankleding. Wat denk je van koper, metaal en hout? Deze geven het interieur gegarandeerd een stijlvolle look. De hemel van gloeilampen zorgt voor extra gezelligheid. De XL-bomen en zwevende tuin zorgen voor een elegante uitstraling. Door het geïntegreerd audiovisueel systeem met projectie, podia, boxen en lichtsferen bouwen we deze locatie in een mum van tijd om van een professionele meeting zaal tot een romantische huwelijkslocatie. Via de grote sectionaalpoorten kunnen grote objecten zoals auto’s, beursstanden, etc … zonder problemen worden binnen gebracht. Kan je het je moeilijk inbeelden? Zaal Ondergrond heeft een capaciteit van 50 tot 430 personen.

 

WATT17 BOVENGROND

Een uniek moment vraagt om een unieke locatie. In deze voormalige machinezaal van de elektriciteitscentrale vormen de grote glaspartijen, de oude meterkasten en het hoge industriële plafond de absolute eyecatcher. Je kan de locatie ruw en strak laten of aankleden met honderden kaarsjes en bloemen. Door een mobiel doekensysteem kan de zaal steeds op de gewenste grootte gebracht worden. Ideaal voor beurzen, congressen en personeelsfeesten. De 2 extra aanpalende break-out zalen zorgen voor nog meer flexibiliteit. Zaal Bovengrond heeft een capaciteit tot 875 personen.

 

Op zoek naar een kleinschalige Art Deco locatie voor 2 tot 50 personen of externe catering? Check onze pagina's Villa Zwart Goud en Witti Group.

1 review over Watt17 part of Witti Group

  • Op zoek naar een prima locatie voor uw evenement?

    Zaterdag 30/09 mochten we een evenement bijwonen in Watt17, een prachtige locatie, mooi gebouw met een verhaal. Alles perfect verzorgd, voldoende sanitair, mooi podium. Een locatie om eens te bekijken voor uw volgende evenement.

    - Ill Skills Events ()

Kenmerken Watt17 part of Witti Group

Wifi

gratis 

Aantal personen

10 - 2500 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - gratis 

Omgeving

vlakbij snelweg 

Catering locatie

eigen catering locatie 

Faciliteiten

airco 

geluidsinstallatie 

projectie