Avenature
Een knoop doorgehakt !
Avenature|
15 april 2024

Op 22 maart 2024 is er bij Avenature letterlijk een knoop doorgehakt door de burgemeester van Vielsalm. Dit opende de toegang tot ons nieuwe Hoogteparcours-klimbos bij de skipiste van Baraque de Fraiture.


En stond tevens symbool voor de start van een seizoen van samenwerking tussen Avenature, La Station en Ski Action om op deze historische locatie 4 seizoenen per jaar een aantrekkelijk aanbod van activiteiten te realiseren voor iedereen die de Belgische provincie Luxemburg bezoekt , of passeert via de Route du Soleil.


De noemer " Baraque " in de Ardennen betekent van oorsprong " Herberg" . Het waren " uitspanningen" langs de postkoetsroutes. De paarden konden daar uitgespannen worden , de koetsier en eventuele passagiers ontspanden zich daar met eten en slapen.

In het verleden waren die posten van groot belang voor communicatie, en daardoor verbinding, met vele regio' s binnen Europa.


Hoe leuk dat wij ons nu op zo'n locatie bevinden.

Iedereen die passeert kan zich even ontspannen met diverse activiteiten en horeca-mogelijkheden.

De moderne (post) koets kan zich " uitspannen" aan de oplaadcentrale in de buurt.


En de communicatie/verbinding in de huidige wereld.....Die gebeurt tegenwoordig veelal middels het vermelden van nieuws en ervaringen langs de digitale snelweg. Maar als het over Avenature gaat, wij bevinden ons nu op een plaats waar ook voor de tijd van de digitale wereld verbinding werd gerealiseerd.

En verbinding maken, aansluiting vinden, werkelijke communicatie, met zowel onze gasten als onze partners, dat is wat ons voldoening geeft.

We zitten op onze plek.


Met dank aan onze klanten en onze partners.


Team Avenature



Like Reageer