header

Vergaderzalen in Glabbeek-Zuurbemde

De mooiste vergaderzalen in Glabbeek-Zuurbemde vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Glabbeek-Zuurbemde!

Vergaderzalen in Glabbeek-Zuurbemde

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 18 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Glabbeek-Zuurbemde'.
 • reBoot

  reBoot

  Visual facilitation

  Lekker eten! Leuke workshop. Fantastische plaats. Aanrader...

  Evan Van Lissum - Ideator - 18/04/2019

 • reBoot

  reBoot

  Superopleiding

  Birte en Kris zorgen ervoor dat je u direct welkom voelt met hun open uitstraling en glimlach. Ik voelde me er goed bij en je wordt op en top verwend. Niet alleen met lekkere koffie, hapjes en een gezonde lunch maar ook met een kwaliteitsvolle opleiding en jarenlange ervaring. Een aanrader!

  Sofie Deckers - 01/04/2019

 • reBoot

  reBoot

  Perfect!

  - Zeer mooi gerenoveerde boot
  - Lekkere catering
  - Sympathieke gastheer
  - Vlotte communicatie
  - Voldoende parkeerplaats over de aanlegplaats
  - Originele toiletdeur :-)
  - Aanrader voor zomer én winter

  Mona Vandenberghe - VOLTA - 14/02/2019

 • reBoot

  reBoot

  Super super en nog een super

  Wij hebben met Amava vzw onze ontmoetingsdag gedaan bij reBoot. Super locatie met super mensen die ons tot in de puntjes gesoigneerd hebben. Een echte aanrader als locatie voor allerhande activiteiten.

  Stijn Meheus - Amava vzw - 10/01/2019

Vergaderzalen in Glabbeek-Zuurbemde

Ben je op zoek naar een vergaderzaal in Glabbeek-Zuurbemde? eventplanner.be is de place to be. In onderstaande overzicht vind je meteen alle vergaderzalen in Glabbeek-Zuurbemde (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Glabbeek-Zuurbemde

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Glabbeek-Zuurbemde. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een lijst van alle vergaderzalen in de buurt van Glabbeek-Zuurbemde. Voor 'vergaderzaal Glabbeek-Zuurbemde' hebben we momenteel 19 opties.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de spotlight.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Vlaams-Brabant [+Brussel], Congreslocatie in Glabbeek-Zuurbemde, Evenementenlocaties in Glabbeek-Zuurbemde, Feestzalen in Glabbeek-Zuurbemde, Trouwlocaties in Glabbeek-Zuurbemde

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!