Alta Ripa II
Alta Ripa II: Uw feest, uw stijl, onze unieke locatie
Alta Ripa II|
28 februari 2024

- Groene omgeving

De unieke locatie van Alta Ripa toont zichzelf al bij het oprijden van het domein. Een imposante oprijlaan die je begeleidt naar een unieke kasteelhoeve.

De ideale locatie voor zakelijke of privé gelegenheden. Combineer dit met de privétuin en orangerie en je wordt omringd door het groen. Perfect voor een zomerse receptie of een unieke productvoorstelling.


- Een culinaire beleving

Dankzij zijn opleiding bij Hotelschool Ter Duinen in Koksijde en de wereldwijde ervaring van onze chef kunnen de gasten altijd genieten van een culinaire beleving.

De flexibiliteit van ons keukenteam zorgt er voor dat zij steeds iets op maat kunnen uitwerken om het ideale menu te bekomen.

Dankzij het gebruik van verse producten en een uitstekend keukenteam bieden zij de gasten altijd een kwaliteitsvolle en culinaire beleving. Zelfs voor grote groepen kunnen zij dezelfde kwaliteit garanderen.


- Oneindige mogelijkheden

Hoewel de zalen van Alta Ripa zeer imposant kunnen lijken bij een eerste bezoek is niets minder waar. Dankzij hun slimme verplaatsbare wanden toveren zij de zaal om tot de ideale grootte voor uw feest of event. De locatie biedt een topomkadering voor events van 50 tot 1000 personen.

De prachtige orangeries die bij beide zalen aanwezig zijn vormen dan ook de kers op de taart en de perfecte doorgang naar de privétuinen.

U kan ook de volledige organisatie en coördinatie van uw event uitgeven aan Alta Ripa. Dankzij hun jarenlange ervaring kunt u erop vertrouwen dat het ganse event van A tot Z goed georganiseerd wordt. Allerhande zakelijke events kunnen bij hen georganiseerd worden, zoals: personeelsfeesten, bedrijfsevents, nieuwjaarsrecepties, meetings, congressen, beurzen, productvoorstellingen, teambuildings, …


Streven naar perfectie

Het team staat altijd klaar en is gemotiveerd om speciale verzoeken en grootschalige ideeën uit te werken. Of het nu gaat om het personaliseren van decoraties, het creëren van unieke arrangementen of het omarmen van specifieke thema's, zij staan garant voor een service die naadloos aansluit bij de visie van hun gasten.

Het streven naar perfectie is de standaard, en ze zijn vastbesloten om deze te handhaven, ongeacht de omvang of complexiteit van het evenement.


- Alta Ripa II

Kortom, de locatie belichaamt de perfecte combinatie van elegantie, veelzijdigheid en voortreffelijkheid.

Alta Ripa II is niet alleen een locatie, maar een toegewijde partner bij het creëren van onvergetelijke momenten. Met een combinatie van natuurlijke pracht, veelzijdige ruimtes, tijdloze  sfeer en een toegewijd team, streeft dit familiebedrijf ernaar om evenementen om te toveren tot buitengewone ervaringen die nog lang herinnerd zullen worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@altaripa.be of +32 14 45 01 01.

Of bezoek hun website www.altaripa.be

Like Reageer