BlendID
Teamevent voor het VEB
BlendID|
21 september 2023

Een gezellige teamdag waarbij we niet alleen allemaal samenwerken naar 1 doel, maar ook ons innerlijk competitiebeest kunnen loslaten. Een dag dat we samen kunnen afsluiten aan tafel met een heerlijk diner. Kan je ons van A tot Z hierbij ontzorgen? 


Samengevat, kregen we deze vraag van het Vlaam Energiebedrijf voor hun teambuilding 2023. Na een aangename kennismaking en conceptvoorstel hebben we het genoegen gekregen om hun vraag om te zetten in een dag die ze zich nog héél lang gaan herinneren.


We hebben alle deelnemers meegenomen naar een locatie in het groen waar het vakantiegevoel niet te onkennen was. We zijn gestart met een activiteit waarbij de creactiviteit en kwaliteiten van iedere persoon nodig was om te slagen in het eerste doel. Het plezier, gelach, samenhorigheid, en gevloek (want ja ook dat was soms nodig 😅 ) zorgde voor een kettingreactie aan geweldige sferen die de volledige dag doorliep…


Na de lunch is de strijd pas echt begonnen. We gingen op zoek naar het slimste team tussen alle deelnemers. Nadenken, linken leggen, stressbestendigheid, hand-oog coördinatie, … alles kwam aan bod en werd getest. Voor verschillende teams werd het een nek-aan-nek race, maar uiteindelijke kwam er een winnend team uit de bus. 


Tot slot stond er nog een heerlijk diner op het programma. Maar ook dat konden we niet zomaar voorbij laten gaan. Tijdens de receptie werden ze vergezeld van enkele opmerkelijke figuren. Voor ze het goed en wel beseften werden ze meegetrokken in een verhaal van intriges, misleiding, wantrouwen en zelfs moord. Maar wie was de schuldige… ?


Een geweldige dag, met alleen maar lachende gezichten en een welgemeende dankjewel. Dat is de reden waarom we zo graag doen, wat we doen. 😉


Benieuwd naar de ervaring van het VEB? 

Die kan je hier teruglezen.

https://www.blendid.be/reviews/


Wil je zelf ook zo een dag beleven? Geef ons een seintje en we zitten graag met je aan tafel. 😉

https://www.blendid.be/contact/

Like Reageer