Daft Boutique & Music Hotel
Uniek B2B event concept, midden in de natuur. Nu boekbaar voor 2022!
Daft Boutique & Music Hotel|
4 maart 2022

Op zoek naar een kant-en-klaar concept voor jullie volgende event? Lees even verder.


Na het succes in 2021, organiseert Daft voor het 2de jaar op rij "Super Sauvage": een boutique festival midden in de natuur. En jullie kunnen de site afhuren!


Op de dagen die aansluiten aan het festival, bieden we ook uitzonderlijk de "Super Sauvage B2B experience" aan voor bedrijven. Privatiseer de hele site voor je incentive, teambuilding, client event of bedrijfsfeest en geniet van meer dan 5.000 m2 natuur en 1.600m2 binnen. De organisatie is in handen van Daft Hotel (een hip en hedendaags hotel in Malmedy) en Daft Studios, één van de grootste muziekopnamestudios van Europa waar vele (inter)nationale artiesten hun albums opnemen.


Ontdek het concept hier, met op de voorlaatste slide de aftermovie van vorig jaar.

https://indd.adobe.com/view/10408875-327b-4d89-afbe-fa98f249bc8a


Na een (veel te) lange periode van thuiswerken en onzekerheid, creëren wij het perfecte kader om terug samen te komen. Samen een drankje nemen met zicht op de bossen, een gezellige foodtruck court of een premium BBQ, wat wellness tussendoor, goeie muziek en een unieke setting aan de voet van de Hoge Venen...


Dit uitzonderlijke pop up concept kan verder op maat uitgewerkt worden, met meeting- of seminarie ruimtes, teambuilding activiteiten, een unieke festival line up, ...


Bovenop de 14 hotelkamers zijn er 46 glamping tenten beschikbaar zodat tot 200 personen on-site kunnen overnachten. In combinatie met logies in de buurt, kan de capaciteit opgedreven worden tot 400 personen.


Meer weten? Contacteer Tine van Daft hotel via tine@wearedaft.be of 0483 356633.

Like Reageer