Acteurs

Op zoek naar 'acteurs'? In onze database vind je alle leveranciers die acteurs aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'acteurs'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Aksident

Aksident

5 reviews Borgerhout

Aksident is een acteursgezelschap met roots in het straattheater. Gestart als duo in 1986, is Aksident ondertussen uitgegroeid tot een companie van een twaalftal acteurs en actrices.

TopTypetjes

TopTypetjes

14 reviews Apeldoorn

Wij verzorgen professionele en betaalbare acteurs die tussen de gasten van uw personeelsfeest, open dag, beurs, campagne, congres of evenement (on)gepast een typetje of meerdere typetjes neerzetten.

Harpo-Speakers Society

Harpo-Speakers Society

Schrijf review Antwerpen

De juiste presentator/moderator of een geschikte spreker zorgen ervoor dat de onderliggende boodschap van een evenement extra tot zijn recht komt!

Undercover Theater

Undercover Theater

Schrijf review Dendermonde

Professionele acteurs brengen u ludieke straatanimatie en theater.

Sas & C° theater en grime

Sas & C° theater en grime

Schrijf review Sint-Denijs-Westrem

Theater is de perfecte illusie, geholpen door de magie van het grimeren. Alice is het totaalconcept waarin make-up artist Nathalie Mercier u meeneemt naar een wereld waarin "niets is wat het lijkt".

Klein Barnum

Klein Barnum

Schrijf review Ledeberg

Sensibiliserings- en opleidingsprogramma's rond bedrijfscultuur en communicatie. De basis is steeds gebruik van theater, acteurs en simulaties.

Javi Escalera Entertainment

Javi Escalera Entertainment

Schrijf review Rotterdam

Ik ben Javi Escalera, en ik bied mijn live muziek aan voor uw verjaardags- of huwelijksfeest thuis of in een zaal! Mijn repertoire is stijlvol & feestelijk, en ik zing Spaanstalig en/of Vegas (crooner) klassiekers.

Factory 7

Factory 7

Schrijf review Zutendaal

In onze fabriek, hebben we als doel de kennis, het inzicht en het improvisatievermogen van personen te verrijken, welke zich willen toeleggen en/of verder willen ontplooien in de acteer- of filmindustrie. Om dit te verwezenlijken, organiseren we kwalitati

Arjoentje Entertainment

Arjoentje Entertainment

Schrijf review Dadizele

Van kleinschalige privé-feestjes als Clown Arjoentje tot grote producties als shows in Bellewaerde Park.

De Lachgasten

De Lachgasten

Schrijf review Wilrijk

De Lachgasten heeft een uniek aanbod aan humoristische acts, personages en typetjes ontwikkeld die zonder twijfel ook uw feest of evenement tot een daverend succes zullen maken.

Claqueurs

Claqueurs

Schrijf review Antwerpen

Theatrale hosting op events, theater op maat en teambuildings improvisatie.

No Photo Available

Route33

Schrijf review Antwerpen

Vertel ons wat u wilt en u krijgt het. Danseressen met pluimen? Dat kan. Wilt u een klassiek ballet? Dat kan. Zangers en acrobaten? Ook dat kan. Of wilt u een staande receptie met ambulante animatie?

No Photo Available

Levende Kunst

Schrijf review Wassenaar

Iets te vieren, te promoten of te organiseren? Dan hebben wij voor u een passende oplossing: Levende Kunst: d.w.z garantie voor spraakmakend, op maat gemaakt kunst entertainment.

No Photo Available

Monkey Business

Schrijf review Hasselt

Monkey Business is het acteursduo Keith De Meester en Lieven Lemmens, die hun ervaring en hun improvistatietalent in 1998 bundelden. Het resultaat is een ijzersterk duo dat elke opdracht als een nieuwe, boeiende uitdaging ziet. In onze acteerprestaties be

No Photo Available

Streetevent

Schrijf review Schilde

Onze acts zijn een mix van ludiek spektakel, animatie, fotografie en website, en hebben een hoge interactie met het publiek. Geschikt voor alle leeftijden.

Meer resultaten wereldwijd

Aaaaha! Bureau voor live communicatie

Aaaaha! Bureau voor live communicatie

Schrijf review Den Haag

Aaaaha! the Actor Factory BV verrijkt communicatie met humor en interactie: workshops, filmpjes, presentatoren, sprekers, acteurs, openingsacts, maatwerk theater. Maak het onvergetelijk!

Improvisatieacteurs

Improvisatieacteurs

Schrijf review Uithoorn

Wij zijn gespecialiseerd in 'één op één' entertainment met een aantal exclusieve acts. Alle acts van Nhar Entertainment zijn maatwerk en kunnen worden aangepast aan uw wensen en behoeften.

Entertain-ME

Entertain-ME

Schrijf review Hasselt

Originele en creatieve invullingen voor ieder event. Acteurs en presentatoren. Ruim 15 jaar entertainment ervaring. Onze creatieve krachten en professionele acteurs of entertainers zorgen voor originaliteit, verrassing en beleving.

LivingTale Theater

LivingTale Theater

Schrijf review Hoogezand

Wij maken theater. In heel veel verschillende vormen en gedaanten: 'theater op maat' en 'interactieve spelen'.

No Photo Available

Anátáná Straattheater

Schrijf review Ravenstein

Surrealistisch Straattheater met een flinke dosis Humor!

No Photo Available

Hans Busch Productions

Schrijf review Nunspeet

Hans Busch Productions is al meer dan 20 jaar actief in de wereld van artiesten en musici en is in die tijd uitgegroeid tot een gerenommeerd organisatie- en evenementenbureau.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 19 reviews over bedrijven in de categorie 'acteurs'.

TopTypetjes

TopTypetjes

Blijer boodschappen doen kan niet

|Sibel Topuz (Lidl Nederland)|08/09/2020

In de tijden van corona hebben wij een alternatief moeten bedenken voor onze feestelijke openingen. Dit hebben wij kunnen realiseren met behulp van TopTypetjes. Zij hebben tijdens de openingsdag elke klant met een lach de winkel in laten gaan. Vol energie en passie stonden zij de hele dag hier om iedereen blij en een goed gevoel te geven. Zeker in deze tijd is het lastig om het klantencontact juist te behandelen maar onze twee butlers hebben dit waanzinnig gedaan. ZEKER AAN TE RADEN!

TopTypetjes

TopTypetjes

Boven verwachting

|Remco Overbeek (Allianz)|30/10/2019

Super leuk! De schoonmaakdames konden zich goed inleven in de opdracht en het publiek en krijgen iedereen in beweging. Echt boven verwachting!

TopTypetjes

TopTypetjes

Wat een toptypetje!!

|Petra Landman (VOPAS)|01/10/2019

Afgelopen donderdag is Agaath bij ons geweest tijdens onze relatiedag. Wat een goede actrice is zij!! Echt superleuk hoe ze beide typetjes heeft neergezet en onze gasten heeft vermaakt. Onze dank voor het leveren van zo’n goede, mooie bijdrage aan het slagen van onze relatiedag.

TopTypetjes

TopTypetjes

Sublieme acteur tijdens ons feest

|Miek van der Plaats|25/09/2019

Op ons tuinfeest 'samen 100' op een warme zonovergoten zaterdag in augustus heeft James de Butler onze gasten onthaald. De manier waarop was subliem!
elke gast (60 in totaal) voelde zich direct welkom en stortte zich in het feestgedruis. Na een uur kwam Roel de sjoelkampioen ten tonele.....erg leuke act, waarin de acteur (Marcel) de namen van alle gasten kende en deze dan ook zo aansprak. Als klap op de vuurpijl kwam Bobby de glamour fotograaf, wat een super typetje! heel geslaagd en wij zijn bijzonder content met de organisatie van TopTypetjes en de acteur!.

Acteurs

Zoek je naar 'acteurs' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 21 leveranciers om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Acteurs: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor acteurs op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor diensten als acteurs, acteur, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een eventbedrijf toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar acteurs. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: acteur, ...

Artikels

Unieke teambuilding: stadsspel met acteurs

Unieke teambuilding: stadsspel met acteurs

Geoteam lanceert, in samenwerking met theatergezelschap Bad van Marie, een gloednieuw teambuilding concept: The Rally.

Een acteur op je event

Een acteur op je event

Vandaag is Herman Verbrugge te gast in onze studio. In België is hij beter bekend als Markske uit de tv-serie FC De Kampioenen. Waarom en hoe je acteurs inzet op events ontdek je in deze eventplanner.tv aflevering.

John Cleese geeft tips voor evenementen

John Cleese geeft tips voor evenementen

John Cleese, de Britse acteur die de nukkige hoteleigenaar Basil Fawlty gedaante gaf in de serie Fawlty Towers, geeft 4 handige management tips prijs die ook bij de organisatie van evenementen van pas komen.

Eventmanager zakt in TOP 10 meest stressvolle jobs 2015

Eventmanager zakt in TOP 10 meest stressvolle jobs 2015

Vorig jaar stonden we als eventmanagers nog in de TOP 5 van de meest stressvolle jobs ter wereld. Dit jaar steken politieagenten, acteurs en TV- en radiopresentatoren ons voor. Toch blijft de event coördinator nog steeds in de TOP 10.

Protest: "We willen serieus genomen worden. In plaats daarvan worden we serieus ge-nomen."

Protest: "We willen serieus genomen worden. In plaats daarvan worden we serieus ge-nomen."

Zeker 5.000 event- en cultuurwerkers en sympathisanten protesteerden op de Brusselse Kunstberg tegen de regeringsbeslissing om de sector opnieuw te sluiten in de strijd tegen het coronavirus.

Verwen je VIPS op het Filmfestival van Oostende

Verwen je VIPS op het Filmfestival van Oostende

Na de lange zomervakantie is het tijd om je klanten, prospecten en medewerkers te verwennen. Het Filmfestival van Oostende is daarvoor de ideale locatie.

Origineel sorteren op zomerfestivals

Origineel sorteren op zomerfestivals

Eén van de opmerkelijkste animaties op de seizoensopener Dranouter Aan Zee was ongetwijfeld het Recycling Palace. Een opvallende en originele attractie met een positieve boodschap over recycleren.

Populaire tv-serie brengt eventplanner.be in beeld

Populaire tv-serie brengt eventplanner.be in beeld

Ook Jan Van den Bossche uit de populaire tv-serie 'Familie' op VTM gebruikt eventplanner.be /.nl. In prime time ging hij op zoek naar tips voor het organiseren van een babyborrel.

Studio 100 vind geen geschikte evenementenlocatie... laat peperdure zaal bouwen

Studio 100 vind geen geschikte evenementenlocatie... laat peperdure zaal bouwen

Fernand Huts en zijn logistiek bedrijf Katoen Natie zullen in Beveren een grote theaterzaal uit de grond stampen speciaal voor de geplande spektakelmusical '40-45' van Studio 100, over de Tweede Wereldoorlog. Kosten noch moeite worden gespaard.

Geef jouw event iets extra's met entertainment

Geef jouw event iets extra's met entertainment

Wil jij jouw event naar een hoger niveau tillen? Dan is Festivak, dé vakbeurs voor de evenementenbranche, het ideale platform voor jou om de juiste oplossingen op dit vlak te vinden.