MediaMixer haalt ISO45001-certificaat voor veiligheid

MediaMixer haalt ISO45001-certificaat voor veiligheid

Zondag 28 april is het de 'Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk'. In deze week pakt MediaMixer uit met fantastisch nieuws. Onlangs heeft het als eerste Belgisch communicatiebureau het ISO 45001-certificaat behaald, de internationale standaard voor veiligheidsmanagement. Het certificaat bevestigt dat MediaMixer de veiligheid en gezondheid structureel garandeert.


Al jarenlang is veiligheid diep verankerd in de organisatiecultuur van MediaMixer. Risicoanalyses en preventiemaatregelen zijn standaardpraktijk bij elk project. Dat is van cruciaal belang. Onder de klanten van MediaMixer bevinden zich Seveso-bedrijven, farmaceutische bedrijven, ziekenhuizen, politiediensten en overheden. Terecht stellen zij hoge eisen aan de veiligheid. Met het certificaat kan MediaMixer zijn klanten tonen dat het een betrouwbare partner is die veiligheid hoog in het vaandel draagt.


"Complexe evenementen en crossmediale projecten verdienen een professionele, creatieve én veilige aanpak. Met het ISO 45001-certificaat laten we zien dat veiligheid verankerd is in onze organisatiecultuur en dat we voldoen aan de hoogste internationale normen", zegt Tom Bellens, CEO van MediaMixer.


Een veiligheidscultuur is niet alleen een kwestie van procedures, maar ook van mentaliteit. Bij MediaMixer worden alle projecten tot in de puntjes voorbereid. De risico’s worden tot een minimum beperkt. Zowel de werknemers als het management hebben de reflex om veiligheidsissues te zien en te bespreken en veiligheidsproblemen te melden. Ze zoeken oplossingen en passen hun werkwijze aan als de veiligheid het vraagt. Ze evalueren voortdurend en gaan op zoek naar verbeteringen.


"Door het certificaat voelen we ons gesterkt om de dialoog over veiligheid aan te gaan met onze klanten en leveranciers. We hopen met ons voorbeeld navolging te krijgen in de communicatie- en eventsector", aldus Tom Bellens, CEO MediaMixer.

www.mediamixer.be/nl/iso-45001
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe organiseer je een luxe event?

Hoe organiseer je een luxe event?

Hans Anders & To The Point Events, good vibes only

Hans Anders & To The Point Events, good vibes only

Stichting Artiesten Belangen Centrum gaat op in Kunstenbond

Stichting Artiesten Belangen Centrum gaat op in Kunstenbond

Advertenties