header

Vergaderzalen in Kessel-Lo (Leuven)

De beste vergaderzalen in Kessel-Lo (Leuven) vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Kessel-Lo (Leuven)!

Vergaderzalen in Kessel-Lo (Leuven)

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 16 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Kessel-Lo (Leuven)'.
 • reBoot

  reBoot

  Perfect!

  - Zeer mooi gerenoveerde boot
  - Lekkere catering
  - Sympathieke gastheer
  - Vlotte communicatie
  - Voldoende parkeerplaats over de aanlegplaats
  - Originele toiletdeur :-)
  - Aanrader voor zomer én winter

  Mona Vandenberghe - VOLTA - 14/02/2019

 • reBoot

  reBoot

  Super super en nog een super

  Wij hebben met Amava vzw onze ontmoetingsdag gedaan bij reBoot. Super locatie met super mensen die ons tot in de puntjes gesoigneerd hebben. Een echte aanrader als locatie voor allerhande activiteiten.

  Stijn Meheus - Amava vzw - 10/01/2019

 • reBoot

  reBoot

  Opleiding Tessenderlo Group

  Tessenderlo Group heeft al meermaals gebruik gemaakt van vergaderzalen voor teambuilding en opleiding die zeer praktisch zijn ingericht.
  Ontbijt en middag eten is super alsook de service/ontvangst van Kris.
  Een echte aanrader !!!

  Nicole Heselmans - Tessenderlo Group NV - 07/01/2019

 • reBoot

  reBoot

  Een plek waar je letterlijk en figuurlijk tot stilstand komt op het water

  Een plek waar je letterlijk en figuurlijk tot stilstand komt op het water
  reBoot is een plek waar je zeer duidelijk even buiten het traditionele kader kunt gaan, want wie droomt niet van een brainstorm op het water :)
  Het is tegelijk een knappe plek waar je onder deskundige begeleiding tot stilstand kunt komen over uzelf en uw organisatie
  ...en natuurlijk is er ook een geweldig culinair kantje aan dit concept...
  Duidelijk de place to be als je met droge voeten op het water wilt lopen...

  Karl Boumans - Voka Vlaams-Brabant - 07/12/2018

Vergaderzalen in Kessel-Lo (Leuven)

Ben je op zoek naar een vergaderzaal in Kessel-Lo (Leuven)? eventplanner.be helpt je verder. Hier vind je razendsnel alle vergaderzalen in Kessel-Lo (Leuven) (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Kessel-Lo (Leuven)

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Kessel-Lo (Leuven). Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Kessel-Lo (Leuven). Voor 'vergaderzaal Kessel-Lo (Leuven)' hebben we momenteel 23 mogelijkheden.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Vlaams-Brabant [+Brussel], Evenementenlocaties in Kessel-Lo (Leuven), Feestzalen in Kessel-Lo (Leuven), Trouwlocaties in Kessel-Lo (Leuven)

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!