header

Vergaderzalen in Kessel-Lo (Leuven)

De beste vergaderzalen in Kessel-Lo (Leuven) vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Kessel-Lo (Leuven)!

Vergaderzalen in Kessel-Lo (Leuven)

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.25/10. Gebaseerd op 26 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Kessel-Lo (Leuven)'.
 • reBoot

  reBoot

  Super klantenevent dankzij Reboot

  We hadden een super (ochtend)workshop met onze klanten op de boot. Zo kregen ze een top ontvangst met zelfgemaakte gebakjes, versgeperst fruitsap en heerlijke cappuccino's. Zelf moesten we niet veel meer doen. De klanten zelf waren ook enthousiast over de locatie. Kris was een fijne gastheer, alles was tot in de puntjes geregeld. Kortom: hier komen we nog terug!

  Elien Pieret - Mindwize - 18/03/2020

 • reBoot

  reBoot

  Teamdag gebaseerd op Insights Discovery

  Een absolute aanbeveling,het was een super ervaring voor ons team. Fijne locatie, verzorgde omkadering maar vooral een zeer aangename en professionele begeleiding. Ik ben zeer tevreden over de aanpak, het kon eigenlijk niet beter. Perfect wat we nodig hadden, en wat we gehoopt hadden dat het zou zijn.

  Lynn Mariën - Stedelijk Onderwijs Antwerpen - 13/02/2020

 • reBoot

  reBoot

  Originele locatie voor een geslaagde team meeting

  We waren vorige week voor het eerst te gast met ons team op de boot en het is heel goed meegevallen!
  Goede ontvangst met lekkere koffie.
  Voor de lunch hebben we zelf onze eigen pizza's kunnen samenstellen en ze werden ter plaatse vers gebakken wat een leuke afwisseling was tussen onze meetings door. We komen zeker terug!

  Elise Breban - Ambassify - 10/02/2020

 • reBoot

  reBoot

  ledenvergadering Tintto

  super ontvangst - originele locatie met alle accomodaties en comfort

  Pierre Vandenbroucke - tintto - 04/02/2020

Vergaderzalen in Kessel-Lo (Leuven)

Ben je op zoek naar een vergaderzaal in Kessel-Lo (Leuven)? eventplanner.be helpt je verder. Hier vind je razendsnel alle vergaderzalen in Kessel-Lo (Leuven) (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Kessel-Lo (Leuven)

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Kessel-Lo (Leuven). Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Kessel-Lo (Leuven). Voor 'vergaderzaal Kessel-Lo (Leuven)' hebben we momenteel 30 mogelijkheden.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Vlaams-Brabant [+Brussel], Congreslocatie in Kessel-Lo (Leuven), Evenementenlocaties in Kessel-Lo (Leuven), Feestzalen in Kessel-Lo (Leuven), Trouwlocaties in Kessel-Lo (Leuven)

Filters

Sorteer op afstand

Rond Kessel-Lo (Leuven)

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties