header

Vergaderzalen in VTM

De beste vergaderzalen in VTM vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in VTM!

Vergaderzalen in VTM

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.88/10. Gebaseerd op 47 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in VTM'.
 • The House To Be

  Top combi als business locatie

  Huiselijk en toch business like. Open en vriendelijke omgeving in tegenstelling tot de vaak wat steriele deocrs van traditionele hotelzaaltjes. Veel licht en groen (in een ecologische parkzone) en toch vlak bij de Brusselse ring. Makkelijk te bereiken en vlot parkeren. Lekkere verse keuken en zelfs fitnessmogelijkheden. Ruimte voor mensen :-)
  Echt de ideale stimulerende omgeving voor een workshop, opleidingstraject, vergadering, co-working of zelfs een fijn feestje.

  Nicole Wellens - Harpo-Speakers Society - 11/08/2019

 • The House To Be

  Thuisgevoel bij The House To Be

  In The House To Be voel je je onmiddellijk thuis. De insteek is business, echter zonder stijfheid. De inrichting is gezellig, stijlvol en comfortabel. Mijn ervaring met opleidingen en coachings die ik daar geef, is dat de mensen van The House To Be, echt gevoelig zijn voor je wensen. Waar mogelijk komen ze tegemoet aan je voorkeuren van zalen of opstelling.
  Het eten is van outstanding kwaliteit. De kok toverde elke dag zuivere en lekkere gerechten, waarbij zowel vegetariërs en anderen aan hun trekken komen. Goed voor mensen die hun gezondheid belangrijk vinden dus.

  Leen Lambrechts-Noël - Coaching 4 Coaches bvba - 09/08/2019

 • The House To Be

  The House to Be: to meet & to eat

  The House To Be is een hele prettige plek om workshops en team meetings te organiseren. Het business center is heel goed bereikbaar in het Researchpark van Zellik en tegelijkertijd is het er heel rustig en toch vlakbij de Ring (afrit Zellik). Je voelt je er heel welkom en de atmosfeer die er heerst is “business casual”. Het eten is er lekker en gezond en de sfeer is ongedwongen, vriendelijk en tegelijkertijd heel professioneel. Ik heb er al veel workshops gegeven en kom er elke keer weer graag. The House To Be helpt me om me te focussen en geeft me tegelijkertijd een gevoel van ontspanning. Heel fijn.

  Kathleen Bosman - BOSMAN GCV - 09/08/2019

 • Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre

  Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre

  Review Zaal Hoek

  - Vlotte communicatie bij afspraken en afhandeling overeenkomst, zowel telefonisch als per mail. Telefonisch wel paar keer moeten terugbellen.
  - De gemaakte afspraken werden stipt nageleefd.
  - De beamer en internetverbinding waren eenvoudig op te starten, voor iedereen.
  - Wij namen een drankenforfait en ook dit werd ook goed verzorgd. Er stond enkel niet voldoende cava fris, maar voldoende alternatief.

  Marie Verhoogen - CC De Steiger (Boom) - 25/07/2019

Vergaderzalen in VTM

Op zoek naar een vergaderzaal in VTM? eventplanner.be helpt je verder. In onderstaande overzicht vind je razendsnel alle vergaderzalen in VTM (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in VTM

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in VTM. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van VTM. Voor 'vergaderzaal VTM' hebben we momenteel 72 opties.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Vlaams-Brabant [+Brussel], Congreslocatie in VTM, Evenementenlocaties in VTM, Feestzalen in VTM, Trouwlocaties in VTM

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!