header

Alle trouwlocaties in Kessel-Lo (Leuven) op een rij

De beste trouwlocaties in Kessel-Lo (Leuven) vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 16+ unieke trouwlocaties in Kessel-Lo (Leuven) for you. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste trouwlocaties in Kessel-Lo (Leuven)

No Photo Available

Kasteel de Bunswyck

Schrijf review Leuven (1.5 km)
Martin's Klooster

Martin's Klooster

Schrijf review Leuven (1.9 km)
3hoog - Meeting & events

3hoog - Meeting & events

Schrijf review Leuven (3.7 km)
Hof ter Loonst

Hof ter Loonst

Schrijf review Kampenhout (11.3 km)

No Photo Available

Kasteel van Nieuwland - De Postiljon bvba

Schrijf review Aarschot (11.5 km)

No Photo Available

Le Relais St-Martin

Schrijf review Tourinnes-la-Grosse (12 km)
Feestzaal Den Ast

Feestzaal Den Ast

Schrijf review Kampenhout (13.8 km)

Feestzaal Den Ast is een unieke locatie voor grote en kleine feesten, seminaries en bedrijfsevenementen. Je kiest tussen drie zalen die elk sfeer en gezelligheid uitstralen.

No Photo Available

Lindenhof

Schrijf review Baal (Tremelo) (14.2 km)

No Photo Available

't Hof Van Welde

Schrijf review Nossegem (15.1 km)
The Hill

The Hill

Schrijf review Keerbergen (15.9 km)

No Photo Available

Ferme de Bilande

Schrijf review Overijse (16.5 km)
Kraainem Event

Kraainem Event

Schrijf review Kraainem (17.2 km)

No Photo Available

La Villa Du Hautsart

Schrijf review Mélin (18.2 km)
Quartier Papier

Quartier Papier

Schrijf review Zaventem (18.3 km)

Quartier Papier is een voormalige papierfabriek in het hartje van Zaventem die volledig gerenoveerd is en omgebouwd tot een unieke, industriële evenementenlocatie!

Crowne Plaza Brussels Airport

Crowne Plaza Brussels Airport

Schrijf review Diegem (18.4 km)

Crowne Plaza Brussels Airport biedt een groot aantal vergaderzalen met een uniek uitzicht! Met 315 kamers en 17 vergaderzalen is dit de ideale uitvalsbasis voor uw volgende meeting, congres of event.

No Photo Available

Steenblockhoeve

Schrijf review vilvoorde (19.4 km)

Top trouwlocaties in Kessel-Lo (Leuven)

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Kessel-Lo (Leuven)? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Kessel-Lo (Leuven) dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Kessel-Lo (Leuven)

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Kessel-Lo (Leuven). En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Kessel-Lo (Leuven) was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Trouwlocaties in de provincie Vlaams-Brabant [+Brussel], Congreslocatie in Kessel-Lo (Leuven), Evenementenlocaties in Kessel-Lo (Leuven), Feestzalen in Kessel-Lo (Leuven), Vergaderzalen in Kessel-Lo (Leuven)

Jouw trouwlocatie in Kessel-Lo (Leuven) toevoegen

Goed nieuws! Baad je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Kessel-Lo (Leuven). In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Sorteer op afstand

Rond Kessel-Lo (Leuven)

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties